Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα νεότερα για Τίλεμανς και Μαρτίνες ενόψει Ολυμπιακού

Τα νεότερα για Τίλεμανς και Μαρτίνες ενόψει Ολυμπιακού
Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 - 16:12

Διπλό πλήγμα είχε υποστεί η Άστον Βίλα λίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (2/5) για τα ημιτελικά του Conference League, με τους τραυματισμούς των Εμιλιάνο Μαρτίνες και Γιούρι Τίλεμανς.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες τα νέα είναι κάπως ενθαρρυντικά για τον Ουναϊ Έμερι αλλά παραμένουν οι «πονεκέφαλοι» ενόψει του ματς με τον Θρύλο.

Πιο συγκεκριμένα αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Εμιλιάνο Μαρτίνες στο δεύτερο παιχνίδι στο Ναό. Ο Αργεντινός τερματοφύλακας δεν έχει ούτως ή άλλως δικαίωμα συμμετοχής στο πρώτο ματς λόγω τιμωρίας, ωστόσο προέκυψε ζήτημα και για τη ρεβάνς αφότου αποχώρησε τραυματίας από το ματς με την Τσέλσι. Όσο, τον Γιούρι Τίλεμανς, η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Οι εξετάσεις του Βέλγου ήταν καθαρές και αφότου διαψεύστηκαν οι φόβοι ότι είχε υποστεί θλάση, θα υπολογίζεται κανονικά για τη ρεβάνς, χωρίς όμως να είναι ακόμα σαφές αν προλαβαίνει και το πρώτο παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης

Όλοι θυμήθηκαν το πανό στην Τούμπα

Όλοι θυμήθηκαν το πανό στην Τούμπα

Κι όμως, είναι ανεξήγητο που ο Αλμέιδα δεν κλήθηκε σε απολογία επειδή ο παρατηρητής αγώνα δεν κατέγραψε το περιστατικό που αποκλείεται να μην το είδε.