Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο άνθρωπος που τους... ενώνει!

Ο άνθρωπος που τους... ενώνει!
Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024 - 13:49

ΜΠΕΡΜΠΙΓΧΑΜ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: AΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Άστον Βίλα στη φάση των 4 του UEFA Europa Conference League με τον Θρύλο να δοκιμάζεται κόντρα σε μια ομάδα με μεγάλη ευρωπαϊκή ιστορία.

Μπορεί οι δύο αντίπαλοι να μην έχουν αναμετρηθεί ποτέ στην ιστορία τους σε επίπεδο πρώτων ομάδων, ωστόσο υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής που ενώνει τους Πειραιώτες και τους Άγγλους. Ο λόγος για τον σπουδαίο Όλοφ Μέλμπεργκ, ο οποίος είχε την τιμή να φορέσει για τρία χρόνια την ένδοξη φανέλα του Ολυμπιακού (2009-2012) προερχόμενος από τη Γιουβέντους, κατέκτησε δύο πρωταθλήματα (2011, 2012) και ένα Κύπελλο Ελλάδας (2012). Ανήκει στην κατηγορία των ξένων παικτών, οι οποίοι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μπήκε στο πνεύμα και την ιδιοσυγκρασία του Θρύλου!

Πέραν την έντονης και εμβληματικής παρουσία του στο Λιμάνι, ο τεράστιος Μέλμπεργκ στην πλούσια καριέρα του είναι κι ένας θρύλος για την Άστον Βίλα και πάρα πολύ αγαπητός από την κερκίδα. Ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός έχει συνδέσει το όνομα του με τους Χωριάτες αφού εκεί σημείωσε 263 εμφανίσεις με 8 γκολ και 4 ασίστ.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού εργάζεται ως προπονητής στην Μπρομαποϊκάρνα και πριν από λίγους μήνες είχε «συνδεθεί» με τον πάγκο της Εθνικής Σουηδίας.

Διαβάστε επίσης