Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καταπέλτης για Αλμέιδα, σχηματίζεται δικογραφία

Καταπέλτης για Αλμέιδα, σχηματίζεται δικογραφία
Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024 - 18:54

Σκοτσέζικο ντους για τον προπονητή της ΑΕΚ Ματίας Αλμέιδα. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη σχηματίζεται δικογραφία, εξαιτίας της συμπεριφοράς του μετά τη λήξη του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 3-2. Η δικογραφία σχηματίζεται από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους Θεσσαλονίκης, μετά από καταγγελία του αστυνομικού της δύναμής της ότι τον έπιασε από τον λαιμό.

Πιο συγκεκριμένα, ο εν λόγω αστυνομικός, σύμφωνα με πηγές της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, υπέβαλε προφορική μήνυση, καταγγέλλοντας τον Αργεντινό προπονητή ότι τον έπιασε από τον λαιμό, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει έρευνα. Αναμένονται εξελίξεις...

Παρόλα αυτά, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος δεν άσκησε πειθαρχική δίωξη, προκειμένου να τιμωρηθεί ο Αλμέιδα για τη συμπεριφορά του, με τον πειθαρχικό κώδικα να προβλέπει ποινή τριών αγωνιστικών εκτός πάγκων. Εξίσου μεγάλο σκάνδαλο ότι ο παρατηρητής αγώνα Γιάννης Γυλός αλλά και ο τέταρτος διαιτητής Τσιάρας (Καβάλας) δεν έγραψαν τίποτα, ο πρώτος στην έκθεσή του, ο δεύτερος στο φύλλο αγώνα, με αποτέλεσμα ο Αλμέιδα να μην κληθεί από τον αθλητικό δικαστή και για να επέμβει η αθλητική δικαιοσύνη πρέπει να ασκήσει πειθαρχική δίωξη ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ.

Για το ίδιο περιστατικό, ο Αλμέιδα κλήθηκε σε ακρόαση από τη Διαρκή Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας (ΔΕΑΒ), ενώ, όπως δήλωσε, ζήτησε συγγνώμη από τον αστυνομικό.

Διαβάστε επίσης