Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλε, «σπάσε» της το «απόλυτο»!

Θρύλε, «σπάσε» της το «απόλυτο»!
Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024 - 21:15

Ο Ουνάι Έμερι και οι παίκτες της Άστον Βίλα, θα βρουν απέναντί τους στην τετράδα τον Ολυμπιακό, τον οποίο θα αντιμετωπίσουν απόψε στο Μπέρμιγχαμ και την επόμενη εβδομάδα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Η Άστον Βίλα άρχισε την φετινή πορεία της στο Conference League αποκλείοντας το περασμένο καλοκαίρι τη Χιμπέρνιαν στα προκριματικά με συνολικό σκορ 8-0, προχώρησε ως πρώτη στον όμιλό της αφήνοντας πίσω της Λέγκια Βαρσοβίας, Άλκμααρ και Ζρίνσκι Μόσταρ και κατόπιν απέκλεισε τον Άγιαξ και τη Λιλ για να βρεθεί στα ημιτελικά. Ποιο είναι όμως το πιο εντυπωσιακό της στατιστικό; Πως στους έξι εντός έδρας αγώνες που έχει δώσει ως τώρα έχει το «απόλυτο» σε νίκες, αφού όχι απλά δεν έχει ηττηθεί, αλλά δεν έχει… χαρίσει ούτε πόντο με ισοπαλία. Αναλυτικότερα στην έδρα της, το «Βίλα Παρκ», κατάφερε να νικήσει με 3-0 την Χιμπέρνιαν, ενώ ακολούθησε το 1-0 επί της Ζρίνσκι, το 2-1 επί της Αλκμαάρ, το 2-1 επί της Λέγκια Βαρσοβίας, το 4-0 με αντίπαλο τον Άγιαξ, ενώ τελευταίο «εμπόδιο» ήταν η Λιλ την οποία και νίκησε με 2-1 και πέρασε στην Γαλλία, μέσω της διαδικασίας των πέναλτι. Μένει να δούμε αν ο Ολυμπιακός θα είναι η πρώτη ομάδα που θα «σπάσει» αυτή την καλή παράδοση που έχει φτιάξει στην έδρα της, η ομάδα του Ουνάι Έμερι.

Διαβάστε επίσης

 Άστον Βίλα-Ολυμπιακός (2-4, Τελικό)

Άστον Βίλα-Ολυμπιακός (2-4, Τελικό)

Έφτασε η μεγάλη ώρα για τον Ολυμπιακό! Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την Άστον Βίλα στο Μπέρμπιγχαμ στις 22:00, όντες έτοιμοι για τη νίκη. Live στο gavros.gr