Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν πέφτει με τίποτα η... διάθεση!

Δεν πέφτει με τίποτα η... διάθεση!
Σάββατο, 4 Μαΐου 2024 - 14:08

Δύο ημέρες μετά το επικό διπλό του Θρύλου στο Villa Park και ακόμα να πέσει η... διάθεση! Ο Ολυμπιακός μας πρόσφερε αξέχαστες στιγμές και είναι έτοιμος να μας προσφέρει ακόμα περισσότερες. Ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος δεν σταματάει να πανηγυρίζει μεγάλες νίκες και κούπες, αλλά και να γράφει ιστορία παντού!

Οι μάγκες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ συνεχίζουν να ονειρεύονται και μαζί τους ονειρεύεται και ο κόσμος της ομάδας. Οι ΓΑΥΡΟΙ δεν σταμάτησαν ποτέ να βρίσκονται δίπλα στους «ερυθρόλευκους» και να τους στηρίζουν με τη φωνή τους.

Τώρα, ο Ολυμπιακός έχει μία τεράστια πρόκληση μπροστά του. Φυσικά, θέλει να διεκδικήσει ό,τι του αναλογεί στη Stoiximan Super League, αλλά και να τελειώσει τη δουλειά στο «κάστρο» του κόντρα στην Άστον Βίλα του Έμερι. Με την ψυχολογία στα ύψη, οι Πειραιώτες προχωράνε βήμα-βήμα προς τους στόχους τους και δείχνουν ότι μπορούν να πετύχουν τα πάντα, όταν βρίσκονται στην καλή τους ημέρα.

Ο Θρύλος έδειξε ότι δεν παραιτείται. Το έκανε και στους προηγούμενους γύρους στο Conference League, δεν θα το κάνει ούτε τώρα. Μπροστά του, έχει μεγάλες «μάχες» τις οποίες θέλει να κερδίσει και να συνεχίσει να προσφέρει χαρά στους εκατομμύρια οπαδούς του!


Διαβάστε επίσης