Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με την ίδια «συνταγή» για την πρόκριση!

Με την ίδια «συνταγή» για την πρόκριση!
Τρίτη, 7 Μαΐου 2024 - 20:25

Μία από τις πιο σημαντικές και πιο ιστορικές «μάχες» του τη φετινή σεζόν και της ιστορίας του δίνει ο Ολυμπιακός, την Πέμπτη (9/5, 22:00) κόντρα στην Άστον Βίλα. Ο Θρύλος βρίσκεται μπροστά σε μία μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκληση. Μία ακόμα, όπως τις πολλές στην ένδοξη ιστορία του! Μία ακόμη τεράστια ευρωπαϊκή βραδιά, άλλο ένα μεγάλο ευρωπαϊκό «ραντεβού». Και μάλιστα, στο κατάμεστο, όπως αναμένεται, «κάστρο» του (ανακοινώθηκε sold out).

Την Πέμπτη, ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα στο «Γ. Καραϊσκάκης», με «φόντο» τον μεγάλο τελικό στην ΟPAP Arena. Έχει τον «πρώτο λόγο» για την πρόκριση και πρέπει να διαχειριστεί το υπέρ του 2-4 του πρώτου ματς. Και μπορεί να το κάνει. Με τον Μεντιλίμπαρ να σχεδιάζει το πλάνο νίκης των Πειραιωτών.

Όπως φαίνεται, ο Βάσκος θα «κατεβάσει» τους «ερυθρόλευκους» με «συνταγή» Φερεντσβάρος. Ο Ισπανός δεν θα προχωρήσει σε εκπλήξεις, εξαιρουμένου του τραυματία Ορτέγκα, του οποίου την θέση θα πάρει ο Ομάρ Ρίτσαρντς. . Κάτω από τα δοκάρια, θα είναι ο Τζολάκης, ενώ στην άμυνα, οι Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο και Ρίτσαρντς. Στη μεσαία γραμμή, θεωρείται «σίγουρη» η χρησιμοποίηση τριών χαφ, των Ιμπόρα, Εσε και Τσικίνιο. Με τους Ποντένσε, Φορτούνη να βρίσκονται στα «φτερά» και τον Ελ Κααμπί στην κορυφή.

Πολλά μπορούν να αλλάξουν, όμως, αφού απομένει άλλη μία προπόνηση, αυτή της Τετάρτης (8/5).

Διαβάστε επίσης