Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το έχει ξανακάνει στο «Κάστρο» του! (videos)

Το έχει ξανακάνει στο «Κάστρο» του! (videos)
Πέμπτη, 9 Μαΐου 2024 - 12:42

Ένα βήμα… Μόλις ένα βήμα μακριά από μια νέα τεράστια ιστορική στιγμή βρίσκεται ο Θρύλος. Την πρόκριση στον τελικό του Conference League και τη διεκδίκηση του παρθενικού ευρωπαϊκού τροπαίου του συλλόγου σε επαγγελματικό επίπεδο στο ποδόσφαιρο. Το σύνθημα «φέρτε μας το ευρωπαϊκό» από τα χείλη των οπαδών είναι πιο κοντά από ποτέ να γίνει πραγματικότητα.

Ο Ολυμπιακός έχει πρόσφατη την ανάμνηση των «τελικών» με την Μίλαν και τον Ερυθρό Αστέρα και ο τρόπος με τον οποίο οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου έπαιξαν, σε εκείνο το ματς, μπορούν να αποτελέσουν οδηγό και για την αυριανή «μάχη».

Πάθος, πείσμα και πίστη ότι το αποτέλεσμα θα έρθει. Αυτά τα τρία στοιχεία… ξεχείλιζαν, στους παίκτες του Ολυμπιακού, όταν αντιμετώπισαν αυτές τις δύο ομάδες. Έδειξαν ότι θα τα κατάφερναν, όποια δυσκολία και αν έβρισκαν στον δρόμο τους. Ακόμη και όταν οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν σε μία πιο δύσκολη θέση, δεν το έβαλαν κάτω. Συνέχισαν να πιέζουν και να ψάχνουν γκολ, για να πάρουν σκορ πρόκρισης. Και τα κατάφεραν!

Το ματς αυτά πρέπει να αποτελέσουν οδηγό. Ο Ολυμπιακός είχε, σε αυτό το ματς, παίκτες που θα έχει και αύριο το βράδυ, στην ενδεκάδα. Και αυτοί οι παίκτες, ξέρουν τον τρόπο. Γνωρίζουν, το πως θα καταφέρουν να κάμψουν την αντίσταση του αντιπάλου τους και να πάρουν εκείνοι, την πρόκριση, την οποία κυνηγούν.

Θυμηθείτε τα δύο ματς:

Διαβάστε επίσης