Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο κόσμος του Θρύλου πήρε θέση (από νωρίς) στην κερκίδα! (video)

Ο κόσμος του Θρύλου πήρε θέση (από νωρίς) στην κερκίδα! (video)
Πέμπτη, 9 Μαΐου 2024 - 19:43

Μπροστά σε μια μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκληση και έτοιμος για μια ακόμη μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκριση είναι ο Θρύλος. Σε ένα γεμάτο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός θέλει να… γονατίσει την Άστον Βίλα και να πανηγυρίσει την πρόκριση στον τελικό του Conference League.

Ανεξάρτητα από ενδεκάδες, από απουσίες, από φόρμα… ο Θρύλος θα μπει με το μαχαίρι στα δόντια και θέλει να πάει το παιχνίδι στον δικό του ρυθμό. Να πιέσει τους Άγγλους, να δημιουργήσει ευκαιρίες και να πάρει τον έλεγχο της μπάλας.

Ο Θρύλος είναι μπροστά σε μια ακόμη μεγάλη, Θρυλική, ευρωπαϊκή βραδιά. Ομάδα και κόσμος θα κάνουν τα πάντα για να πανηγυρίσουν την πρόκριση. Σαν ένα. Να ακουστεί σε όλη την Ελλάδα το… «και το βράδυ, το βραδάκι…». Να περάσουμε ένα ακόμη περήφανο «ερυθρόλευκο» βράδυ. Γερά Θρύλε…

Στο αποψινό ιστορικό ματς, ο κόσμος του Θρύλου είναι από νωρίς στη θέση του, δίπλα στους «ερυθρόλευκους» σε ένα ματς που έχει τεράστια σημασία.

Ο 12ος παίκτης θα είναι και πάλι εκεί και θα κάνει τη διαφορά, δίνοντας τεράστια ώθηση στην ομάδα για να μπορέσει να φτάσει στο στόχο της, που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στον τελικό.

Διαβάστε επίσης