Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Καρεμπέ με «ερυθρόλευκα» αστέρια του παρελθόντος και το «ένας και μοναδικός, Ολυμπιακός»!

Ο Καρεμπέ με «ερυθρόλευκα» αστέρια του παρελθόντος και το «ένας και μοναδικός, Ολυμπιακός»!
Παρασκευή, 10 Μαΐου 2024 - 17:21

Ο Ολυμπιακός κάνει «πράματα και θάματα» στην Ευρώπη, τη φετινή «τρελή» σεζόν! Την Πέμπτη (9/5), ο Θρύλος έζησε μία μυθική βραδιά, έγραψε την πιο «χρυσή» σελίδα στην ευρωπαϊκή του ιστορία (μέχρι την επόμενη), αφού με δύο γκολ του φοβερού και τρομερού Αγιούμπ Ελ Κααμπί, «τσάκισε» (2-0, 6-2) την «πανάκριβη» Αστον Βίλα στον δεύτερο ημιτελικό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και προκρίθηκε πανάξια και θριαμβευτικά, στον τελικό του Conference League στην «Opap Arena» (29/5).

Το Καραϊσκάκη πήρε φωτιά όχι μόνο με τα δύο γκολ του Αγιούμπ Ελ Καμπί, αλλά και γενικότερα με την ιστορική πρόκριση που κατέκτησε πανάξια ο Ολυμπιακός. Το πάρτι που έγινε ήταν επίσης επικό από τον κόσμο, τους παίκτες και γενικά όσους ήταν στο γήπεδο.

Ο Κριστιάν Καρεμπέ ανέβασε στα social media σχετικά με αυτή την επιτυχία, γράφοντας: «Ο ένας και μοναδικός Ολυμπιακός, Συγχαρητήρια σε όλους. Τα λέμε στις 29 Μαΐου».

Σε αυτό το post βέβαια, έκλεψε την παράσταση το... παρασκήνιο των πανηγυρισμών στα αποδυτήρια, τους χορούς από τους παίκτες αλλά και τη φωτογραφία του Αλεξανδρή με τη φανέλα του Ελ Κααμπί.


Διαβάστε επίσης