Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Corriere Dello Sport: «3.000 εισιτήρια η Φιορεντίνα, ακριβό ταξίδι»

Corriere Dello Sport: «3.000 εισιτήρια η Φιορεντίνα, ακριβό ταξίδι»
Σάββατο, 11 Μαΐου 2024 - 21:44

Σύμφωνα με την UEFA, τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και η Φιορεντίνα θα διασταυρώσουν τα «ξίφη» τους στον μεγάλο τελικό του Conference League, στις 29/5, στην «OPAP Arena», με 9.000 κόσμο στο πλευρό τους ο καθένας. Ωστόσο, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, η ιταλική ομάδα δεν θα έχει τόσους φιλάθλους της στον μεγάλο ευρωπαϊκό τελικό με τον Θρύλο στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά θα έχει μόλις 3.000 (ίσως και λίγο περισσότερους).

Κάτι που σημαίνει, ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα πάρουν ακόμη περισσότερα (από 9.000) εισιτήρια, για τον ιστορικό τελικό του Conference League, με τους «βιόλα» στην Αθήνα!

Μάλιστα, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας των οργανωμένων οπαδών των «βιόλα» (ATF), Φεντερίκο Ντε Σινόπολι, μίλησε στην Corriere Dello Sport και τόνισε: «Είναι ένα περίπλοκο ταξίδι, γιατί σε σχέση με την Πράγα, πέρυσι, όπου ήταν δυνατόν να ταξιδέψεις οδικώς και οργανώσαμε πούλμαν ακόμα και την τελευταία στιγμή, στην Αθήνα πηγαίνεις αεροπορικώς και τα εισιτήρια είναι ακριβά. Επίσης, δεν είναι απλό να βρεις πτήσεις τσάρτερ στην Ιταλία, λόγω αριθμού διαθέσιμων αεροσκαφών».

Διαβάστε επίσης