Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η συγκινητική στιγμή με Τζολάκη και μικρό Γιαννάκη στην Τούμπα!

Η συγκινητική στιγμή με Τζολάκη και μικρό Γιαννάκη στην Τούμπα!
Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024 - 09:40

Ο Ολυμπιακός λίγα 24ωρα μετά τον ιστορική πρόκριση στον τελικό του Conference League υπέστη την ήττα με 2-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για την εξ αναβολής 5η αγωνιστική της Super League σε ένα παιχνίδι που ήταν καλύτερος, δεν τα κατάφερε, με την κούραση και την διαιτησία να του στερούν το θετικό αποτέλεσμα.

Όλα αυτά περνούν σε δεύτερη μοίρα, μετά από αυτό που συνέβη στον τέλος του ματς στην Τούμπα, με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντή Τζολάκη. Όχι για κάποια ωραία επέμβαση, αλλά για την συγκινητική κίνηση του.

Πιο συγκεκριμένα, ο «Τζόλα» έδωσε τη φανέλα του στον μικρό Γιαννάκη. Για την ακρίβεια, σε έναν αγνό φίλαθλο του ΠΑΟΚ. Ένα νεαρό παιδί με ειδικές ικανότητες, που παίρνει… ζωή από την αγάπη του, για τον Δικέφαλο του Βορρά. Πράγματι, η κίνηση του Τζολάκη να δώσει στον Γιαννάκη τη φανέλα του, δεν είναι κάτι ξεχωριστό. Εξάλλου, οι ποδοσφαιριστές πρέπει να δίνουν, αν μπορούν σε παιδιά ένα αναμνηστικό.

Όμως, η απάντηση του μικρού φίλου του ΠΑΟΚ ήταν όλα τα λεφτά. του ευχήθηκε να κατακτήσουν οι «ερυθρόλευκοι» το Europa Conference League, λέγοντάς του επίσης πως είναι το καλύτερο παιδί.

«Είσαι το καλύτερο παιδί. Μακάρι να πάρετε το Conference», είπε χαρακτηριστικά ο μικρός υποστηρικτής του ΠΑΟΚ στον Τζολάκη.

Διαβάστε επίσης