Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Άσφαιρος» μετά από 480'...

«Άσφαιρος» μετά από 480'...
Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024 - 11:25

Ο ΠΑΟΚ ήταν πιο ξεκούραστος, αρκετά αποτελεσματικός στις ευκαιρίες που βρήκ και νίκησε τον Ολυμπιακό, που πια δεν έχει… στο χέρι του τις πιθανότητες τίτλου.

Αν νικούσε, θα του αρκούσαν δύο νίκες στα τελευταία δύο ματς με ΑΕΚ (15/5) και Παναθηναϊκό (19/5), όμως τώρα θέλει πολλά περισσότερα για να επιστρέψει στην κορυφή της Ελλάδος.

Πέραν της ήττας, ο Θρύλος έμεινε «άσφαιρος» σε αγώνα πρωταθλήματος μετά από 42 ημέρες και 480' αγωνιστικά λεπτά και το ντέρμπι με την ΑΕΚ (1-0) στη Φιλαδέλφεια. Η χθεστινή δεν φέρνει την καταστροφή, αλλά δημιουργεί ένα θέμα για τους νέους χαμένους βαθμούς και προβληματισμό σε συγκεκριμένα πρόσωπα που δεν μπορούν να δώσουν τα αναμενόμενα.

Σε μεγάλο μέρος του παιχνιδιού η ομάδα ήταν υπερβολικά «φλύαρη» έως και τρομερά προβλέψιμος στην Τούμπα. Βάσει της κυριαρχίας που είχε στον άξονα της μεσαίας γραμμής κερδίζοντας όλες τις διεκδικούμενες μπάλες, αλλά και του χρόνου που είχε την μπάλα στα πόδια του δεν ήταν καθόλου δημιουργική.

Είχε ένα δοκάρι με τον Όρτα και μερικές ακίνδυνες επισκέψεις στην εστία του Κοτάρσκι.

Όπως και να’χει, με την κούραση, το ροτέισον του «Μέντι» και παίκτες που δεν ήταν σε καλή μέρα ο Ολυμπιακός δεν βρήκε το γκολ όμως κι έτσι δεν πήρε κάτι από την Τούμπα…

Διαβάστε επίσης