Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μάθημα» για τον Ολυμπιακό, αντίδραση και νίκη με ΑΕΚ!

«Μάθημα» για τον Ολυμπιακό, αντίδραση και νίκη με ΑΕΚ!
Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024 - 16:23

Περιθώρια για άλλες απώλειες δεν υπάρχουν. Ο αγώνας με τη AΕΚ την Τετάρτη (15/5, 22:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης» μπορεί να έχει μόνο ένα αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό, και αυτό δεν είναι άλλο από τη νίκη.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μπορεί να έλεγε πως υπάρχουν ελπίδες για το πρωτάθλημα παρότι οι πιθανότητες είναι ελάχιστες, αλλά δυστυχώς μετά το αποτέλεσμα με τον ΠΑΟΚ έχουν μειωθεί περισσότερο, και αυτό είναι αλήθεια, αλλά το κυριότερο για τον Ολυμπιακό έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα είναι ανέβει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας των πλέι οφ και να εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη χρονιά.

Και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Βάσκος τεχνικός που δεν έχει σκοπό να επιτρέψει στους παίκτες του να σκεφτούν τίποτα άλλο μέχρι το σφύριγμα της λήξης το απόγευμα της Τετάρτης, παρά μόνο τον συγκεκριμένο αγώνα με την ΑΕΚ.

Δεν σημαίνει, πάντως, πως ο Ολυμπιακός δεν θα είναι ανταγωνιστικός στα δύο παιχνίδια που του έχουν απομείνει. Οι παίκτες θα πάρουν τις απαραίτητες ανάσες και σίγουρα θα έχουν άλλο πρόσωπο απέναντι στην ΑΕΚ, την Τετάρτη που έρχεται.

Μάλιστα είναι και το τελευταίο επίσημο ματς της φετινής σεζόν στο Καραϊσκάκη και οι «ερυθρόλευκοι» θα θέλουν να πάρουν τη νίκη για τον κόσμο τους. Παράλληλα έτσι θα κρατηθούν και σε εγρήγορση για τον μεγάλο τελικό του Conference League, κόντρα στην Φιορεντίνα, ο οποίος θα διεξαχθεί στην OPAP Arena.

Διαβάστε επίσης