Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανίκανοι ξανά! Οριστικά χωρίς κόσμο ο τελικός Κυπέλλου!

Ανίκανοι ξανά! Οριστικά χωρίς κόσμο ο τελικός Κυπέλλου!
Τρίτη, 14 Μαΐου 2024 - 13:02

Η αποτυχία όλων στο μεγαλείο της. Πάνω από όλα της... εξυγίανσης! Οριστικά ο τελικός του Κυπέλλου της 18ης Μαΐου χωρίς κόσμο.

Πιο ανίκανοι δεν θα μπορούσαν να είναι τους! Μα πάνω από όλα η... εξυγίανση! Μετά τα, μετά τα όσα έχουν γίνει και ο φετινός τελικός χωρίς κόσμο. Η... πρόοδος στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν σταματά. Κάθε χρόνο και χειρότερα.

Με μια ομοσπονδία που δεν μπορεί να κάνει τίποτα, με τους διοικούντες της να μην παραιτούνται λόγω της ανικανότητας τους. Για μία ακόμη φορά οδήγησαν σε διακωμώδηση του σημαντικότερου αγώνα της χρονιάς στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο πρόεδρος του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης, στη σημερινή (14/5) σύσκεψη πρότεινε ξανά να πληρώσει το ποσό για να τοποθετηθούν κάμερες μέχρι τις 25 Μαϊου και τον τελικό στο Πανθεσσαλικό, ωστόσο η πρότασή του έπεσε στο κενό με κοινή απόφαση ΕΠΟ – Παναθηναϊκού, καθώς κρίθηκε πως δεν υπάρχει ο χρόνος για μία τέτοια διαδικασία.

Κάπως έτσι, ένας ακόμη τελικός – παρωδία της ΕΠΟ θα διεξαχθεί πίσω από κλειστές πόρτες και με μόλις 30 προσκλήσεις σε κάθε φιναλίστ.

Διαβάστε επίσης