Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πάτα» τους για τη δόξα, την τιμή σου, τον κόσμο σου και την ιστορία σου!

«Πάτα» τους για τη δόξα, την τιμή σου, τον κόσμο σου και την ιστορία σου!
Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024 - 10:00

Το ντέρμπι της αγωνιστικής είναι εδώ. Σχεδόν έφτασε. Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την ΑΕΚ το βράδυ της Τετάρτης (15/5), στις 20:00 στο«Γ. Καραϊσκάκης», με ένα και μοναδικό στόχο. Τη νίκη επί των «κιτρινόμαυρων» στο μεγάλο ματς της 9ης αγωνιστικής των πλέι-οφ της Stoiximan Super League.

Ο Θρύλος οφείλει να τα δώσει και να «πατήσει» αγωνιστικά την ομάδα της «εξυγίανσης», για τη δόξα, την τιμή του, τον κόσμο του και τη θρυλική ιστορία του. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Το τρίποντο είναι μονόδρομος παρά το γεγονός πως οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται εκτός διεκδίκησης του τίτλου, καθώς είναι σημαντικό για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια που απομένουν.

Ο Ολυμπιακός πρέπει και θα επιδιώξει να δώσει όλη του τη ψυχή, για να κερδίσει. Δεν πρόκειται να κάνει κανένα είδους «δώρο» στην ΑΕΚ, για το πρωτάθλημα. Ούτε κατά διάνοια θα συνέβαινε... Θα μπει στον αγωνιστικό χώρο και θα παλέψει, έχοντας στο μυαλό του να πάρει... εκδίκηση για τις κλοπές τις τελευταίες δύο σεζόν, τόσο στην ΟPAP Arena, όσο και στον Ναό. Πολύ απλά γιατί δεν έχει ξεχάσει τα αίσχη που έγιναν εις βάρος του...

«Πάτα» τους, Θρύλε!

Διαβάστε επίσης

Θρύλος είσαι...

Θρύλος είσαι...

«Μονόδρομος» η νίκη για τον Ολυμπιακό στο αυριανό (15/5, 20:00) ματς με την ΑΕΚ στον Ναό.