Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το δικό σας το σπίτι σε ΓΑΥΡΟΥΣ νοικιάστηκε: Στο GPS η OPAP Arena έγινε… Ολυμπιακός Arena!

Το δικό σας το σπίτι σε ΓΑΥΡΟΥΣ νοικιάστηκε: Στο GPS η OPAP Arena έγινε… Ολυμπιακός Arena!
Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024 - 12:14

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για τον μεγάλο τελικό του UEFA Europa Conference League στις 29 Μαΐου στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας με τις συσκέψεις της ΕΛ.ΑΣ. και των εμπλεκόμενων φορέων να είναι συνεχείςπροκειμένου να κυλήσουν όλα ομαλά το βράδυ της Τετάρτης 29 Μαΐου, υπάρχει και ο χαβαλές του όλου πράγματος…

Μάλιστα, μετά το χιουμοριστικό με την «ερυθρόλευκη» ΟPAP Arena και το τραγούδι της Κατερίνας Λιόλιου «Νοικιάστηκε», ορισμένοι το προχώρησαν λίγο παρακάτω.

Πιο συγκεκριμένα, οπαδοί του Ολυμπιακού άλλαξαν το όνομα του γηπέδου, αν πατήσει κανείς OPAP Arena στο GPS της Google, θα του εμφανίσει την έδρα της ΑΕΚ ως… Ολυμπιακός OPAP Arena!

Να σημειωθεί πως έχουμε δει πολλές φορές, και στο εξωτερικό, να συμβαίνει κάτι αντίστοιχο, αλλά κυρίως στη Wikipedia. Στην Google είναι πολύ πιο δύσκολο να αλλάξει το όνομα μιας τοποθεσίας -ειδικά μιας τέτοιας τοποθεσίας- οπότε αυτό πρέπει να έχει συμβεί μετά από μαζικές αιτήσεις για τροποποίησή του!

Διαβάστε επίσης

Στο Λιμάνι «δεν την βλέπει»!

Στο Λιμάνι «δεν την βλέπει»!

Οι αριθμοί δείχνουν Θρύλο. Η πραγματικότητα δείχνει Θρύλο. Όλα δείχνουν Θρύλο. Δείτε την προϊστορία του μεγάλου ντέρμπι.