Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γκολ και θέαμα από τα γήπεδα ποδοσφαίρου (video)

Γκολ και θέαμα από τα γήπεδα ποδοσφαίρου (video)
Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024 - 16:17

Στην Αγγλία, η Μάντσεστερ Σίτι είναι αγκαλιά με τον τίτλο κερδίζοντας την Τότεναμ στο Λονδίνο για πρώτη φορά στο νέο της γήπεδο.

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο με αρκετές φάσεις αλλά δίχως γκολ μπροστά στις δύο εστίες, ήρθε το 51ο λεπτό και ο έξοχος συνδυασμός Μπερνάρντο και Ντε Μπρόινε έφερε την ασίστ του Βέλγου στον Χάαλαντ που μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα για το 0 – 1.

Στο 62’ ο Ρομέρο χτύπησε σε διεκδίκηση τον Έντερσον, που βγήκε με αναγκαστική αλλαγή και ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Ορτέγκα αναδείχθηκε σε MVP σταματώντας τον Κολουσέφσκι και κυρίως τον Σον σε απίθανο τετ α τετ στο 86ο λεπτό, κρατώντας το μηδέν για την ομάδα του.

Αμέσως μετά ήρθε η ανατροπή του Ντοκού από τον Πόρο και ο Χάαλαντ με ψυχραιμία ευστόχησε από το πέναλτι για το τελικό 0 – 2.

Η Σίτι προσπέρασε την Άρσεναλ στη βαθμολογία με 88 έναντι 86 βαθμών, και οι δύο παίζουν εντός έδρας με Γουέστ Χαμ και Έβερτον στο φινάλε και μόνο με ποδοσφαιρικό θαύμα θα χάσει το πρωτάθλημα, 10 συνολικά και τέταρτο υνεχόμενο γράφοντας ιστορία.

Διαβάστε επίσης