Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο παικταράς Ποντένσε χάρισε τη φανέλα του σε έναν νεαρό ΓΑΥΡΟ και τον έκανε ευτυχισμένο! (photos)

Ο παικταράς Ποντένσε χάρισε τη φανέλα του σε έναν νεαρό ΓΑΥΡΟ και τον έκανε ευτυχισμένο! (photos)
Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024 - 00:40

Ο Ολυμπιακός έκανε αυτό που έπρεπε. Έπαιξε για τη δόξα, την τιμή του, τον κόσμο του και φυσικά την ιστορία του, κερδίζοντας άνετα (2-0) την ΑΕΚ στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής των play-offs της Super League που έγινε στο «Γ. Καραϊσκάκης», για να της στερήσει το πρωτάθλημα.

Μάλιστα, μετά το ματς, οι «ερυθρόλευκοι» πανηγύρισαν τη μεγάλη αυτή νίκη μαζί με τους ΓΑΥΡΟΥΣ, δίνοντας το έναυσμα για διπλό στη Λεωφόρο και το ευρωπαϊκό στο… προποτζίδικο.

Ωστόσο, το highlights της βραδιάς δεν το… κέρδισε κάποιος παίκτης, άλλα ένα ΓΑΥΡΑΚΙ. Πιο συγκεκριμένα, κρατούσε ένα πλακάτ, ζητώντας από τον Ντανιέλ Ποντένσε τη φανέλα του. Ο Πορτογάλος εξτρέμ όχι μόνο δεν του χάλασε χατίρι, αλλά μάλιστα υπέγραψε και την εμφάνιση και του την έδωσε

Η αντίδραση του πιτσιρικά ήταν όλα τα... λεφτά, καθώς έπλεε σε πελάγη ευτυχίας, πανηγυρίζοντας και βάζοντας τα κλάματα από την χαρά του!

Εκτός από το αμιγώς ποδοσφαιρικό κομμάτι, υπάρχουν και πράγματα απλά, τα οποία μπορούν να δώσουν χαρά και είναι ιδιαίτερα σημαντικό να συμβαίνουν συχνότερα.

Επίσης, ο Ελ Κααμπί χάρισε την φανέλα του σε μια μικρή φίλη του Θρύλου, η οποία ξετρελάθηκε.

Δείτε φώτο:

Διαβάστε επίσης

Ορτα-σία!

Ορτα-σία!

O «εγκέφαλος» του Ολυμπιακού έκανε μια... χαψιά την ΑΕΚ!