Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με πάθος και τσαμπουκά για το «διπλό» στη Λεωφόρο!

Με πάθος και τσαμπουκά για το «διπλό» στη Λεωφόρο!
Σάββατο, 18 Μαΐου 2024 - 10:04

Αντίστροφα μετράει ο Ολυμπιακός για το τελευταίο ματς του φετινού πρωταθλήματος απέναντι στον Παναθηναϊκό. Οι «ερυθρόλευκοι» κοντράρονται με τους «πράσινους», το βράδυ της Κυριακής (18/5, 20:00) στη Λεωφόρο, με στόχο την κατάκτηση της τρίτης θέσης η οποία δίνει εισιτήριο στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν.

Ο Θρύλος οφείλει να παλέψει για τη νίκη στην έδρα των «αιώνιου» αντιπάλου, ώστε να κλείσει με θετικό πρόσημο τη χρονιά στην Ελλάδα και να δει μετέπειτα την έκβαση του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα μάθει οριστικά σε ποια διοργάνωση θα αρχίσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι, σε περίπτωση που δεν θα τα καταφέρει στον τελικό του Conference League απέναντι στην Φιορεντίνα.

Όπως και να ‘χει, ο Ολυμπιακός πρέπει να παίξει με την ίδια συγκέντρωση, σοβαρότητα, τσαμπουκά και πάθος για το «διπλό» στη Λεωφόρο. Όπως ακριβώς έπαιξε στο τελευταίο ντέρμπι με ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Μονάχα έτσι θα πάρει αυτό που θέλει απέναντι στον Παναθηναϊκό, για να κλείσει θετικά τη χρονιά στο ελληνικό πρωτάθλημα, με την ελπίδα να ολοκληρωθεί με ένα ευρωπαϊκό.


Διαβάστε επίσης