Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τρέλα» Τσικίνιο, «ψήνει» τον Ράφα για Ολυμπιακό!

«Τρέλα» Τσικίνιο, «ψήνει» τον Ράφα για Ολυμπιακό!
Σάββατο, 18 Μαΐου 2024 - 18:36

Ο Τσικίνιο μίλησε για τον Ράφα που αποχωρεί από την Μπενφίκα: «To αξίζει. Ήταν ένας από τους καλύτερους της Μπενφίκα τα τελευταία χρόνια. Για τις εμφανίσεις του, τα γκολ του, τις ασίστ του, τον τρόπο που μπαίνει πάντα για να κερδίζει... Νομίζω ότι του αξίζει αυτό και πολλά άλλα. Συγκινήθηκα, όταν τον είδα να τον αποχαιρετά και θέλω πάντα το καλύτερο για αυτόν».

Συμπλήρωσε: «Παρεμπιπτόντως, του είπα ήδη, με αστείο τόνο, να έρθει στον Ολυμπιακό. Ηταν μια βοήθεια, χωρίς αμφιβολία, αλλά γνωρίζοντας την πραγματικότητα, είναι πολύ δύσκολο. Του είπα με αστείο τόνο, αλλά αυτό που θέλω είναι να κάνει τη σωστή επιλογή. Εγραψε ιστορία στην Μπενφίκα, ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες των τελευταίων ετών, κανείς δεν μπορεί να του το αφαιρέσει αυτό και ό,τι κι αν έρθει θα είναι πολύ καλό για τον Ράφα. Είναι μια φιλία που θα κρατήσω για μια ζωή. Μου αρέσει πολύ».

Συνέχισε: «Το να μιλάω για αυτόν είναι πηγή υπερηφάνειας για μένα, καθώς τον είδα να φτάνει στην πρώτη ομάδα. Είναι αστέρι. Θα είναι ό,τι θέλει. Χωρίς αμφιβολία, είναι ήδη ένα πλεονέκτημα για την Εθνική ομάδα, για τα αποδυτήρια της Πορτογαλίας και εάν ο προπονητής Ρομπέρτο Μαρτίνες του δώσει ευκαιρίες, θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες».

Κατέληξε: «Ο Ζοάο έχει πολλή προσωπικότητα, είναι πολύ καλός με την μπάλα, πολύ καλός στην άμυνα. Είναι καλό σε όλα, βασικά. Πρέπει να σκοράρει περισσότερα γκολ, να σουτάρει περισσότερα στο τέρμα, έχει αυτή την ποιότητα. Έχει όλα τα προσόντα για να είναι ένας από τους καλύτερους χαφ στον κόσμο».

Διαβάστε επίσης