Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εγινε το «έλα να δεις» στην ΕΠΟ με Φιλιππούση για σουίτες και εισιτήρια

Εγινε το «έλα να δεις» στην ΕΠΟ με Φιλιππούση για σουίτες και εισιτήρια
Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024 - 23:00

Το «έλα να δεις» έγινε στην συνεδρίαση (20/5) της ΕΕ της ΕΠΟ, όταν ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Δημήτρης Αγραφιώτης ζήτησε εξηγήσεις για το που διέθεσε-διαθέτει η ομοσπονδία τις σουίτες και τα εισιτήρια που της αναλογούν για τον τελικό του Conference League Ολυμπιακός-Φιορεντίνα. Ο έξαλλος Αγραφιώτης κατάδειξε ότι η ομοσπονδία δεν συνεργάζεται με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι εισιτήρια του Conference League διαθέτει με διαγωνισμό (επί πληρωμή) ιστοσελίδα της Ρόδου, επιρρίπτοντας ευθύνες στον Παναγιώτη Διακοφώτη.

Η συζήτηση κράτησε πάνω από δυο ώρες. Ο Μπαλτάκος έπεσε, ή έκανε πως έπεσε από τα σύννεφα, καθώς είπε ότι δεν έχει ιδέα και τα έριξε όλα στον Φιλιππούση! «Όλα τα πληροφορήθηκα πριν από 5-6 μέρες», είπε ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να βγουν πολλά «λαβράκια» όπως ότι μια σουίτα πήραν Μελισσανίδης και υιός και ότι εισιτήρια δόθηκαν ακόμη και στη «Δικεφάλος ΑΕ» που είναι η ιδιοκτήτρια της «ΟΠΑΠ Αρένα».

Όλα αυτά ενώ ο κόσμος του Ολυμπιακού δίνει μάχη για ένα «μαγικό χαρτάκι». Διαβάστε για να δείτε πόσο ακατάλληλη είναι ΕΠΟ:

-Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ δεν ενημερώθηκε ποτέ σχετικά με τη σύμβαση που υπέγραψε με την UEFA για την εκμετάλλευση 13 σουιτών του γηπέδου της ΑΕΚ, στο πλαίσιο του τελικού του Conference League Ολυμπιακός-Φιορεντίνα. Αν ο Αγραφιώτης δεν έβαζε θέμα όλα θα έμεναν στο... σκοτάδι.

-Ο μόνος που φέρεται να ήξερε για τη σύμβαση είναι ο Εκτελεστικός Διευθυντής Ιάκωβος Φιλιππούσης, ο οποίος φέρεται να διέθεσε μόνος του τις σουίτες! Σύμφωνα με το Μπαλτάκο το ποσό που εισέπραξε η ΕΠΟ είναι 10.000 ευρώ για την κάθε μια. Όμως, δεν πάρθηκε απόφαση της ΕΕ για το πόσο έπρεπε να διατεθούν και όσοι ξέρουν πρόσωπα και πράγματα αναφέρουν ότι το ποσό είναι σκανδαλωδώς χαμηλό, δεδομένης και της τεράστιας ζήτησης.

-Σύμφωνα με τον Μπαλτάκο σουίτες κατέληξαν στον πατέρα και γιο Μελισσανίδη, στην εταιρία που έχει αναλάβει το κέτερινγκ του γηπέδου της ΑΕΚ, μέχρι και σε μια άγνωστη εταιρεία που το ποσό πλήρωσε άγνωστο πρόσωπο! Σουίτες δόθηκαν στην ΟΠΑΠ ΑΕ και σε στοιχηματικές εταιρίες.

-Μέγιστο μπάχαλο και με τα εισιτήρια. Και στην περίπτωση αυτή, πάλι με ευθύνη του Φιλιππούση, η ΕΠΟ εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων, προσβάλλοντας τον Ολυμπιακό και τους Ελληνες φιλάθλους που ψάχνουν απεγνωσμένα ένα «μαγικό χαρτάκι».

-Η ΕΠΟ δεν συζήτησε καν αίτημα του Ολυμπιακού στις 10 Μαΐου για να αγοράσει τα εισιτήρια που της αναλογούν ή μέρος αυτών, προκειμένου η ΠΑΕ να τα διαθέσει για τις ανάγκες των φιλάθλων της.

-Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην ΕΕ η ΕΠΟ έλαβε 1.500 εισιτήρια και ο Φιλιππούσης προσπάθησε να δικαιολογηθεί ότι τάχα «ο τρόπος διανομής των εισιτηρίων αποφασίσθηκε από την UEFA» .

-Όμως, όπως είπε η ΕΠΟ κράτησε 500 εισιτήρια τα υπόλοιπα δόθηκαν στη «Δικέφαλος ΑΕ», τους Δήμους Αθηναίων και Νέας Φιλαδέλφειας τις Superleague 1 και 2, την Αστυνομία και φορείς της Ελληνικής Κυβέρνησης. Για όλα αυτά η UEFA δεν ξέρει τίποτα, όπως και ο Μπαλτάκος που είπε ότι τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων αυτών των πληροφορήθηκε πριν από 5-6 ημέρες.

Διαβάστε επίσης