Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και επίσημα τέλος από την Μπιλμπάο ο Γκαρθία, η AS τον «μπλέκει» ξανά με τον Ολυμπιακό! (photo)

Και επίσημα τέλος από την Μπιλμπάο ο Γκαρθία, η AS τον «μπλέκει» ξανά με τον Ολυμπιακό! (photo)
Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024 - 12:24

Παρελθόν από την Αθλέτικ Μπιλμπάο αποτελεί και επίσημα, ο Ντάνι Γκαρθία, ο οποίος «συνδέεται» με τον Ολυμπιακό στα ισπανικά Μέσα. Με μία μακροσκελή ανακοίνωση, οι Βάσκοι αποχαιρέτησαν τον 34χρονο φερόμενο μεταγραφικό στόχο του Θρύλου, μετά από έξι χρόνια με δύο τίτλους, ένα Κύπελλο Ισπανίας και ένα Super Cup και 194 συμμετοχές (ένα γκολ, επτά ασίστ).

Πάντως, η AS γράφει και σήμερα (23/5), για ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων» για τον Ισπανό μέσο.

Το έγκυρο ισπανικό Μέσο επιμένει, πως οι Πειραιώτες είναι… γερά στο «κόλπο» για την απόκτηση του Γκαρθία, λόγω του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Η AS υπογραμμίζει, πως ο Ολυμπιακός είναι μακράν ο πιο ελκυστικός προορισμός για τον πρώην -πλέον- άσο της Μπιλμπάο, σε σύγκριση με τους άλλους δύο ενδιαφερόμενους, την Βαλένθια αλλά και μια ομάδα από το MLS.

Υπενθυμίζεται, πως ο «στρατηγός» του Θρύλου γνωρίζει πολύ καλά τον 34χρονο συμπατριώτη του, από την κοινή τους πορεία στην Έιμπαρ (223 συμμετοχές, με τρία γκολ, πέντε ασίστ). Στις τρεις σεζόν με τον κόουτς των «ερυθρόλευκων» στην τεχνική ηγεσία της Έιμπαρ, ο Γκαρθία μέτρησε 35 ματς το 2015-16, τρία περισσότερα (38) το 2016-17 και 32 το 2017-18.

Δείτε την ανάρτηση:

Διαβάστε επίσης