Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πάρτι» για τον Ολυμπιακό Β' με τεσσάρα στη Λεωφόρο!

«Πάρτι» για τον Ολυμπιακό Β' με τεσσάρα στη Λεωφόρο!
Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024 - 17:59

Αποχαιρέτησε την δεύτερη εθνική κατηγορία με ψηλά το κεφάλι και εμφατικά ο Ολυμπιακός Β’! Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και διέλυσαν με το «αγαπημένο» 1-4 τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο στην τελευταία αγωνιστική των play-outs της Super League 2. Πρωταγωνιστής για τους Πειραιώτες, ο Αλγκασίμ Μπα με χατ-τρικ, το τέταρτο τέρμα το έβαλε ο Σαπουντζής.

Η ομάδα του Πειραιά τερματίζει στην τέταρτη θέση του «μίνι-πρωταθλήματος» και τον Παναθηναϊκό Β να ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του ως ουραγός, έχοντας 23 και 20 βαθμούς αντίστοιχα.

Η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα προηγήθηκε με γκολ από τα… αποδυτήρια, πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα. Όταν, από εκτέλεση… πλαγίου προς τα πίσω, του Μαρτίνη προς τον Καρακασίδη, ο Μπα μπήκε στην πορεία της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα, για το 0-1. Στο 30’, οι «πράσινοι» ισοφάρισαν, όταν ο Τανούλης έκανε λάθος γύρισμα στον Μπότη, με τον Καλοσκάμη να κλέβει και να σκοράρει με σουτ μέσα από την περιοχή, ισοφαρίζοντας σε 1-1

Ο Ολυμπιακός Β πήρε εκ νέου το προβάδισμα στην επανάληψη, εξίσου νωρίς, με την εκτέλεση κόρνερ του Ιμπαγάσα από τα δεξιά και τον Μπα να πηδάει ανάμεσα σε Σιδερά-Φουρτάδο, κάνοντας με κεφαλιά το 1-2, στο 50ο λεπτό. Δύο λεπτά αργότερα, ο Σαπουντζής ανέβασε τον δίχτυ του σκορ στο 1-3, μετά από πάσα από τον Μπα. Το τελικό 1-4, διαμορφώθηκε στο 75’ με τον εξαιρετικό Μπα, από την άσπρη βούλα.

Παναθηναϊκός Β' (Αντωνίου): Καρακασίδης, Σιδεράς, Αθανασακόπουλος, Μαρτίνης, Καλοσκάμης (75′ Χατζηϊωάννου), Φουρτάδο, Κρυπαράκος, Σαρδέλης (66′ Μαντσίνι), Νταμπίζας, Λάμψιας (75′ Τσεβάς), Καραμπάς (66′ Τουρκοχωρίτης)

Ολυμπιακός Β' (Α. Ιμπαγάσα): Μπότης, Μπα (75′ Βλαχομήτρος), Λάιτνερ (80′ Καράκουτης), Ρέτσος, Μαυρουδής, Μαρίνος, Κατσουλίδης (46’Αργυρίου), Ιμπαγάσα (71′ Πατήρας), Σαπουντζής, Τανούλης, Πινακάς (46′ Σγουρός)

Διαβάστε επίσης