Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ρέτσος, ο Ολυμπιακός και η «διπλή» τιμή

Ο Ρέτσος, ο Ολυμπιακός και η «διπλή» τιμή
Σάββατο, 25 Μαΐου 2024 - 14:21

Ο Παναγιώτης Ρέτσος είναι ο κεντρικός αμυντικός που «συμπληρώνει» τον Νταβίντ Κάρμο, στην ανασταλτική γραμμή του Ολυμπιακού. Ο διεθνής στόπερ αναμένεται να είναι ο ποδοσφαιριστής που θα παίξει και στον τελικό με αντίπαλο την Φιορεντίνα, στις 29/5, στην «Opap Arena».

Ο Ρέτσος, πάντως, είδε και την πρώην ομάδα του, την Μπάγερ Λεβερκούζεν, να φτάνει μέχρι τον τελικό του Europa League και να γνωρίζει τελικά την ήττα με 3-0 από την Αταλάντα, που έφτασε και στην κατάκτηση του τίτλου. Στην media day που έγινε την Πέμπτη, ο Ρέτσος σχολίασε για το συγκεκριμένο γεγονός: «Θεωρώ, πως η Λεβερκούζεν θα μπορούσε να αποτελέσει ένα παράδειγμα για εμάς, γιατί ήταν μια ομάδα αήττητη στην Bundesliga και σε όλα τα παιχνίδια που έχει παίξει φέτος. Είδαμε πως στον τελικό ήταν κατώτερη των περιστάσεων και η Αταλάντα ήταν πολύ ανώτερη και κατάφερε να νικήσει έναν τελικό με 3-0, κάτι που δε βλέπεις εύκολα, αλλά νομίζω είναι ένα παράδειγμα για εμάς, ότι πρέπει να δείξουμε όσο καλή ομάδα και να είναι απέναντι, μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα»

Κατέληξε: «Είμαστε ελληνική ομάδα, αυτή είναι ιταλική, έχουμε αυτά τα συναισθήματα πιο έντονα. Απέναντι στην Φιορεντίνα, πάντως, όταν αγωνιζόμουνα στην Ιταλία, δεν είχα τεθεί αντιμέτωπος».

Διαβάστε επίσης