Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η προσμονή για την μεγαλύτερη βραδιά της ιστορίας του!

Η προσμονή για την μεγαλύτερη βραδιά της ιστορίας του!
Κυριακή, 26 Μαΐου 2024 - 22:48

«Με ένα όνειρο τρελό»; Όχι και τόσο τρελό πλέον! Οι τεράστιες, μαγικές στιγμές που (θα) ζει ο οργανισμός Ολυμπιακός και ο κόσμος του Θρύλου δεν έχουν προηγούμενο!

κινείται σε ρυθμούς… Φιορεντίνα, την οποία θα αντιμετωπίσει σε μια εβδομάδα, στο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, αναφορικά με τον τελικό του Conference League.

Θα είναι το μεγαλύτερο και πιο ιστορικό ματς που έχει δώσει ο Ολυμπιακός και μαζί θα έχει τον κόσμο του, όπου έχει γίνει κι ένας χαμός με τα εισιτήρια. Βέβαια η Φιορεντίνα χρειάζεται μεγάλη προσοχή καθώς θα μετάσχει για 2η σερί σεζόν στον τελικό του Conference League.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα σύνολο το οποίο δεν δείχνει να νοιάζεται ποιος είναι ο αντίπαλος, πόσο αξίζουν οι παίκτες που έχουν απέναντί τους, ποιος είναι ο προπονητής.

Μπαίνουν να παίξουν το ποδόσφαιρο που τους διδάσκει ο Βάσκος Στρατηγός – όσο και αν δεν του αρέσει αυτό το προσωνύμιο – κάνουν αυτά που ζητάει μέσα στο γήπεδο και έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στο πλάνο του.


Αμοιβαία εμπιστοσύνη, πίστη στις δυνατότητες της ομάδας από τον προπονητή και από τους παίκτες στον «Μέντι» και όλα γίνονται. Ακόμα και μέσα σε 81 ημέρες. Σε σχεδόν τρεις μήνες έχουν έρθει τα πάνω κάτω!

Ο Ολυμπιακός είναι ένα βήμα (μεγάλο και εξαιρετικά δύσκολο και επικίνδυνο) μακριά από την παρθενική συμμετοχή του σε ευρωπαϊκό τελικό, σε αυτόν του Confernece League.

Ούτε ο πιο αισιόδοξος ΓΑΥΡΟΣ δεν θα μπορούσε να φανταστεί τέτοια ονείρωξη τον περασμένο Φλεβάρη όταν ανακοινώθηκε επίσημα η άφιξη του Μεντιλίμπαρ στον «ερυθρόλευκο» πάγκο.


Διαβάστε επίσης