Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ορτέγκα: Τα «ραντεβού» με δύο «αστέρια» της Φιορεντίνα!

Ορτέγκα: Τα «ραντεβού» με δύο «αστέρια» της Φιορεντίνα!
Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024 - 11:12

Ο χρόνος «κυλάει» αντίστροφα για τη μεγάλη «κόντρα» του Ολυμπιακού με αντίπαλο την Φιορεντίνα, στις 29 Μαίου, στην Νέα Φιλαδέλφεια. Η κούπα του Κόνφερενς Λιγκ συνεχίζει να κάνει τις… βόλτες της στους δρόμους της Αθήνας, αλλά στον Ολυμπιακό είναι αποφασισμένοι να τη φέρουν στον Πειραιά!

Ένας από τους παίκτες που προετοιμάζεται για το μεγάλο αυτό παιχνίδι είναι ο Φρανσίσκο Ορτέγκα. Ο Αργεντινός μπακ, αντιμετώπισε ένα πρόβλημα τραυματισμού το προηγούμενο διάστημα, αλλά πλέον βρίσκεται στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το παιχνίδι με την Φιορεντίνα, όπου μάλιστα θα κοντραριστεί και με κάποια πολύ δυνατά ονόματα από τη χώρα του, όπως ο Γκονζάλες και ο Μπελτράν.

Με τον δεύτερο έχει παίξει αντίπαλος για 162΄, ως παίκτης της Βελέζ απέναντι στην Ρίβερ Πλέιτ. Με τον πρώτο έχει παίξει αντίπαλος σε επίπεδο συλλόγων, σε αγώνες της Βελέζ με την Αρχεντίνος Τζούνιορς, αλλά και συμπαίκτης στην u23 της Αργεντινής!

Ο ίδιος ο Ορτέγκα τόνιζε μεταξύ άλλων πως: «Ναι, τους γνωρίζω. Με κάποιους έχω αγωνιστεί ως αντίπαλος και με κάποιους ως συμπαίκτης. Όμως, δεν έχω προλάβει ακόμα να μιλήσω μαζί τους».

Διαβάστε επίσης