Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Conference League: Μέχρι σήμερα (27/5) η διάθεση των εισιτηρίων στους τυχερούς για τον τελικό

Conference League: Μέχρι σήμερα (27/5) η διάθεση των εισιτηρίων στους τυχερούς για τον τελικό
Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024 - 13:20

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για τον μεγάλο τελικό του UEFA Europa Conference League στις 29 Μαΐου στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας με τις συσκέψεις της ΕΛ.ΑΣ. και των εμπλεκόμενων φορέων να είναι συνεχείς προκειμένου να κυλήσουν όλα ομαλά το βράδυ της Τετάρτης 29 Μαΐου.

Στον αγώνα που θα διεξαχθεί στην «OPAP Arena» οι Πειραιώτες θα έχουν την στήριξη 9 χιλιάδων οπαδών τους, όπως και ο έτερος φιναλίστ της διοργάνωσης, ενώ τα υπόλοιπα θα διατεθούν σε λοιπούς φιλάθλους, χορηγούς και άλλους φορείς.

Τεράστια ζήτηση και τρέλα για ένα εισιτήριο στον τελικό του Conference League από τους κατόχους διαρκείας του Ολυμπιακού, σε σχετική της ενημέρωση η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ γνωστοποίησε πως περίπου το 90% των κατόχων διαρκείας της φετινής σεζόν συμμετείχε στη διαδικασία για τα 9.000 μαγικά χαρτάκια του τελικού στην OPAP Arena.

Η διαδικασία των εισιτηρίων έχει προχωρήσει, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να περιμένουν να αποκτήσουν τα εισιτήριά τους. Μάλιστα, η αποστολή των QR Codes - εισιτηρίων σε όλους τους φιλάθλους που έχουν ακολουθήσει τη διαδικασία κι έχουν λάβει απαντητικό email από την UEFA θα γίνει την Δευτέρα (27/5).

Υπάρχει συμβουλή, οι κληρωθέντες να κοιτούν και την κατηγορία spam στο mail τους. Το email της κλήρωσης θα έχει ισχύ μέχρι σήμερα (27/05) στις 17:00. Όποιος δεν προβεί στις απαραίτητες ενέργειες, να γνωρίζει πως το εισιτήριο επιστρέφει στην κατοχή της UEFA.

Διαβάστε επίσης