Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Φρενίτιδα» από τον κόσμο του Θρύλου, 14.080 ανανεώσεις διαρκείας!

«Φρενίτιδα» από τον κόσμο του Θρύλου, 14.080 ανανεώσεις διαρκείας!
Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024 - 19:28

Η μεγαλύτερη δύναμη του Ολυμπιακού, από το πρώτο... δευτερόλεπτο της ιστορίας του, είναι ο κόσμος του. Για την ακρίβεια, ο «πύρινός» του κόσμος, όπως λέει και ο ύμνος του Θρύλου. Με τους ΓΑΥΡΟΥΣ να αποδεικνύουν συνεχώς και με κάθε τρόπο, την «τρέλα» τους για τον «ερυθρόλευκο» σύλλογο, τη μεγάλη τους αγάπη!

«Τρέλα», λοιπόν, με τις ανανεώσεις των εισιτηρίων διαρκείας του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Εντυπωσιακός αριθμός, 14.080 περσινοί κάτοχοι διαρκείας ανανέωσαν τη θέση τους στο «κάστρο» του Θρύλου για την ιστορική χρονιά 2024-25. Τα 3/4, δηλαδή, των περσινών διαρκείας ανανεώθηκαν για τη σεζόν των 100 χρόνων του κορυφαίου ελληνικού συλλόγου!

Τρομερό νούμερο, πρωτοφανές, με τους «ερυθρόλευκους» φιλάθλους να κλείνουν ήδη 14.080 θέσεις στο «Γ. Καραϊσκάκης» και να δείχνουν τον ενθουσιασμό τους για την κατάκτηση του Conference League, του πρώτου ευρωπαϊκού τροπαίου στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και την ανυπομονησία τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, από αύριο (13/6) στις 15:00 μέχρι και τις 18/6, θα έχουν δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου διαρκείας οι νέοι κάτοχοι, με την παλιά τιμή (μετά το πέρας των συγκεκριμένων ημερομηνιών, θα ισχύουν οι νέες τιμές).

Διαβάστε επίσης