Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καμία βιασύνη!

Καμία βιασύνη!
Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024 - 13:00

Είμαστε στα μέσα του Ιουνίου και το Euro μόλις ξεκίνησε και ο Ολυμπιακός έχει έτοιμο πάνω από το 70% του ρόστερ του για τη νέα και γεμάτη σεζόν που έρχεται. Γεγονός που μόνο ευλογία είναι για ένα τεχνικό τιμ που προετοιμάζει από τώρα τα πλάνα του, χωρίς βιασύνη. Αυτό φυσικά συμβαίνει, μετά από την κατάκτηση του Conference League, όπου δεν θα παίξει προκριματικά η ομάδα έπειτα από 10 χρόνια και αυτό δίνει μία άνεση χρόνου στους ανθρώπους της ομάδας για το σχεδιασμό και την ολοκλήρωση του ρόστερ για τη νέα σεζόν.

Τεράστια διαφορά και ευκαιρία, όπως μπορεί κανείς να αντιληφθεί, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ηρεμία του καλοκαιριού και το «χτίσιμο» της ομάδας των 100 χρόνων. Μακάρι να απολαύσει αυτό το προνόμιο στο καλοκαίρι που θα έχει την ευθύνη ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Oι «ερυθρόλευκοι» έχουν και ένα γερό brand name. Διότι πλέον η ομάδα του Πειραιά είναι η ομάδα που κατέκτησε το Conference League. Κάτι το οποίο σημαίνει πως αποτελεί και πόλο έλξης για ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην Ευρώπη. Είναι λογικό αυτό να μετρήσει αρκετά και στην περίοδο των μεταγραφών και για αυτό τον λόγο δεν χρειάζεται βιασύνη στις αποφάσεις των μεταγραφών, με το πρώτο επίσημο ματς των «ερυθρόλευκων» να είναι για το πρωτάθλημα στις 17-18 Αυγούστου.

Διαβάστε επίσης