Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ροντινέι: «Ατμόσφαιρα που σε κάθε παίκτη αρέσει να παίζει το "Γεώργιος Καραϊσκάκης"»

Ροντινέι: «Ατμόσφαιρα που σε κάθε παίκτη αρέσει να παίζει το
Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024 - 20:11

Στην Βραζιλία βρίσκεται ο Ροντινέι, με τον δεξιό μπακ του Ολυμπιακού να έχει συνάντηση και με τον Νειμάρ. Ο Βραζιλιάνος μπακ επεσήμανε μεταξύ άλλων στην ιστοσελίδα «somosfanaticos» για το «Μαρακανά» αλλά και το «Γεώργιος Καραϊσκάκης»: «Υπάρχουν δύο γήπεδα που δόξα τω Θεώ έχω παίξει και είμαι πολύ χαρούμενος. Νιώθω μεγάλη τιμή που παίζω σε αυτούς τους δύο χώρους, όπου οι οπαδοί είναι δεμένοι και παθιασμένοι. Είναι τοποθεσίες σε διαφορετικές χώρες, αλλά έχουν την ατμόσφαιρα που αρέσει σε κάθε παίκτη να παίζει».

Επίσης, μίλησε για την κατάκτηση του Κόνφερενς Λιγκ, τονίζοντας: «Γιόρτασα πολύ με την οικογένειά μου και τους συμπαίκτες μου. Ένας πολύ δύσκολος αγώνας που ήταν ιστορικός για τον σύλλογο. Έτσι συνέχισα να πανηγυρίζω πολύ, και με τους οπαδούς, γιατί ήταν κάτι σπουδαίο αυτό που κάναμε». Για το αν του δίνει χαρά περισσότερο το γκολ ή η ασίστ, δήλωσε: «Είναι πάντα ξεχωριστό να σκοράρεις, αλλά και να δημιουργήσεις ένα γκολ για ένα συμπαίκτη σου είναι επίσης ένα ξεχωριστό συναίσθημα. Είναι δύσκολο να επιλέξεις, το σημαντικό τελικά είναι να βοηθάς πάντα την ομάδα, αυτό είναι το πιο θεμελιώδες πράγμα».

Για τον Νταβίντ Λουίζ, τον πρώην συμπαίκτη του και πολύ καλό του φίλο κατέληξε: «Μου έμαθε πολλά, έμαθα να καταλαβαίνω περισσότερο το ποδόσφαιρο χάρη του. Πρέπει απλώς να τον ευχαριστήσω για τη φιλία και τη συνεργασία του».

Διαβάστε επίσης