Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βροντερό παρών και στη Μυτιλήνη από τους ΓΑΥΡΟΥΣ για τα δύο ευρωπαϊκά του Θρύλου (photos)

Βροντερό παρών και στη Μυτιλήνη από τους ΓΑΥΡΟΥΣ για τα δύο ευρωπαϊκά του Θρύλου (photos)
Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024 - 21:18

Εμφατική ήταν η παρουσία των φίλων του Ολυμπιακού και στη Μυτιλήνη, προκειμένου να υποδεχθούν τις δύο ιστορικές ευρωκούπες που κατέκτησε την περασμένη σεζόν ο Θρύλος.

Τα τρόπαια του Conference και του Youth League βρέθηκαν στο λιμάνι της πόλης και ο κόσμος κατέκλυσε από νωρίς την περιοχή, για μία φωτογραφία με τις δύο κούπες. ΓΑΥΡΟΙ κάθε ηλικίας έκαναν τη Μυτιλήνη...Πειραιά, δημιουργώντας μία φανταστική ατμόσφαιρα.

Μεταξύ άλλων ξεχώρισε το πανό για τα θύματα της Θύρας 7, το οποίο έγραφε «8/2/81, Αδέρφια Ζείτε, Εσείς Μας Οδηγείτε», το οποίο μάλιστα βρέθηκε και πίσω από τα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια του Ολυμπιακού, για αυτούς που δεν πρόλαβαν να δουν τον Θρύλο στην κορυφή της Ευρώπης.

Επόμενη και τελευταία στάση για τις δύο ευρωκούπες στο Βορειοανατολικό Αιγαίο θα είναι η Σάμος το Σάββατο 22 Ιουνίου, όπου και εκεί αναμένεται πραγματικός «χαμός».

Διαβάστε επίσης

ΙΣΠΑΝΙΑ - ΙΤΑΛΙΑ Live Streaming

ΙΣΠΑΝΙΑ - ΙΤΑΛΙΑ Live Streaming

Ντέρμπι μεταξύ πρωταθλητών. Ισπανία και Ιταλία κοντράρονται απόψε το βράδυ (22:00) στο Γκελζενκίρχεν για την δεύτερη αγωνιστική του δευτέρου ομίλου του Euro 2024.