Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έγινε η «νύχτα μέρα» και στη Μυτιλήνη για τα ευρωπαϊκά του Θρύλου! (video)

Έγινε η «νύχτα μέρα» και στη Μυτιλήνη για τα ευρωπαϊκά του Θρύλου! (video)
Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024 - 22:41

Εκπληκτική ατμόσφαιρα από τους φίλους του Ολυμπιακού και στη Μυτιλήνη, κατά τη δεύτερη μέρα του tour των δύο ευρωπαϊκών τροπαίων του Θρύλου στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου.

Μετά τη Χίο, και η Μυτιλήνη έδωσε «ρέστα», με τους ΓΑΥΡΟΥΣ να δημιουργούν φανταστική ατμόσφαιρα και να κάνουν το λιμάνι του νησιού...Πειραιά, αφήνοντας μάλιστα και ένα πανό, πίσω από τις κούπες, αφιερωμένο στα παιδιά της Θύρας 7 που σκοτώθηκαν τον Φεβρουάριο του 1981, μετά τη νίκη με 6-0 επί της ΑΕΚ.

Όλοι ήθελαν να βγάλουν φωτογραφίες με τα δύο τρόπαια, του Conference και του Youth League. Μάλιστα, το πάρτι έγινε ακόμα μεγαλύτερο όταν έπεσε η νύχτα. Βεγγαλικά φώτισαν τον ουρανό της Μυτιλήνης, κάνοντας τη νύχτα...μέρα. Ο κόσμος δε μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για το Θρύλο της Ευρώπης και τα δύο βαρύγδουπα τρόπαια που σήκωσε.

Και η ΠΑΕ φρόντισε να βάλει και εμάς, που δεν είμαστε εκεί, στο κλίμα, δημοσιεύοντας ένα φανταστικό βίντεο με το εν λόγω στιγμιότυπο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Να σημειωθεί ότι επόμενη στάση των δύο ευρωπαϊκών τροπαίων θα είναι στη Σάμο, το Σάββατο 22 Ιουνίου, στην πλατεία Πυθαγόρα.

Διαβάστε επίσης