Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το καλεντάρι του Έσε με την Αργεντινή και ο Ολυμπιακός!

Το καλεντάρι του Έσε με την Αργεντινή και ο Ολυμπιακός!
Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024 - 23:41

Ο προπονητής της Κ23 της Αργεντινής, Χαβιέρ Μασεράνο βλέπει στο πρόσωπο του Σαντιάγκο Έσε τον αντικαταστάτη του Βαρέλα της Πόρτο.

Ο προπονητής της «αλμπισελέστε» θα ανακοινώσει την αποστολή τις επόμενες εβδομάδες, που θα αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, ενώ οι υποχρεώσεις ξεκινούν στις 24 Ιουλίου και θα ολοκληρωθούν στις 10 Αυγούστου, αν η Αργεντινή πάει μέχρι το τέλος της διαδρομής. Να σημειωθεί πως στις 17 Αυγούστου, είναι προγραμματισμένη η εκκίνηση της Σούπερ Λιγκ και ο Έσε, όπως έχουμε αναφέρει, ενδέχεται να μην είναι σε ετοιμότητα για να βρίσκεται στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Όπως είναι φυσικό, ο μέσος του Ολυμπιακού δεν θα είναι διαθέσιμος στην προετοιμασία στην Ολλανδία, η οποία θα ξεκινήσει στις 15 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 27 του μήνα.

Στις 8 Ιουνίου, ο Έσε έπαιξε για μισή ώρα (δίπλα στον Βαρέλα!) ως αλλαγή, στην επικράτηση με 4-0 επί της Παραγουάης, ενώ δύο μέρες αργότερα έπαιξε σε ολόκληρο το παιχνίδι με αντίπαλο την ίδια ομάδα και η Αργεντινή πήρε και πάλι το τρίποντο, αυτή τη φορά με 2-0. Αμφότερα τα δύο παιχνίδια ήταν φιλικού χαρακτήρα και αποτέλεσαν το τελευταίο «τεστ» για τις επιλογές του Μασεράνο. Να σημειωθεί πως η Αργεντινή στις 24/7, θα παίξει με αντίπαλο το Μαρόκο, ενώ τρεις μέρες αργότερα, στις 27 Ιουλίου, θα παίξει με αντίπαλο το Ιράκ. Αναφορικά με το επόμενο προγραμματισμένο αγώνα, θα παίξει με αντίπαλο την Ουκρανία, στις 30/7.

Διαβάστε επίσης