Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κρίσιμη «καμπή» για Ολυμπιακό και Ιμπόρα!

Κρίσιμη «καμπή» για Ολυμπιακό και Ιμπόρα!
Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024 - 19:20

Πολλά «μέτωπα» είναι ανοιχτά στον Ολυμπιακό, με τις παραμονές να βρίσκονται σε περίοπτη θέση. Μία εξ αυτών που «καίει» είναι και η περίπτωση του Βιθέντε Ιμπόρα.

Ο Ισπανός αποτελεί βασική επιλογή για τη θέση του αμυντικού χαφ, στην οποία πέραν του Έσε, υπάρχει και ο Στάμενιτς, πλέον. Το ενδιαφέρον της Λεβάντε «κολλάει» και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θέλει τον 36χρονο χαφ και του χρόνου στον Θρύλο. Άλλωστε, αποτέλεσε πολύτιμη βοήθεια στον δρόμο μέχρι και την κατάκτηση του Conference League, έχοντας 9 συμμετοχές στην διοργάνωση, με τεράστια προσφορά, αναφορικά με τομείς του παιχνιδιού του Ολυμπιακού, όπως η κάλυψη χώρων, το ψηλό παιχνίδι και γενικότερα την ανασταλτική λειτουργία της ομάδας.

Οι πιθανότητες γέρνουν, πια, με το μέρος των Πειραιωτών που φαίνεται ότι θα έχουν το νου τους πιο πολύ για «8άρι», σκεπτόμενοι παράλληλα ότι ο Ιμπόρα μπορεί και θέλει να μείνει στο Λιμάνι. Άλλωστε, έχει και το κίνητρο της απευθείας συμμετοχής στην League Phase του Europa League, ενώ θέλει να δείξει ακόμα περισσότερα πράγματα στον Μεντιλίμπαρ, πιο πολλά ακόμα και από την περασμένη σεζόν, όπου κατέγραψε 30 συμμετοχές, 1 τέρμα και 1.375 αγωνιστικά λεπτά.

Διαβάστε επίσης