Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χαλαρώνει με την...καλύτερη παρέα πριν τη νέα σεζόν με τον Θρύλο ο Ροντινέι (photo)

Χαλαρώνει με την...καλύτερη παρέα πριν τη νέα σεζόν με τον Θρύλο ο Ροντινέι (photo)
Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024 - 22:46

Ο Ροντινέι, απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης, κάτι που αξίζει και με το παραπάνω. Άλλωστε, ο Βραζιλιάνος μπακ, ήταν ο παίκτης που έπαιξε τα περισσότερα λεπτά από κάθε άλλον στον Ολυμπιακό και τώρα βρίσκεται στην πατρίδα του, όπου περνάει ωραίες στιγμές με έναν πολύ καλό του φίλο, τον Φιλίπε Λουίς! Μάλιστα, οι δύο παίκτες άφησαν για λίγο το ποδόσφαιρο και το… γύρισαν στο τένις.

Σε δημοσίευση που έγινε στο Instagram, οι δύο ποδοσφαιριστές, μοιράστηκαν την ιδιαίτερη στιγμή της συνάντησης στα προφίλ τους. Δείχνοντας τις ρακέτες, ο Ροντινέι έγραψε στο κοινωνικό δίκτυο: «Τι τιμή, Φιλίπε Λουίς! Είσαι πολύ διαφορετικός. Είναι πάντα χαρά να είμαι δίπλα σου».

Στα σχόλια της δημοσίευσης, που εμφανίστηκαν και στα δύο προφίλ σε συνεργασία, ο Λουίς απάντησε: «Τι θέαμα, Ρόντι! Σε αγαπώ αδερφέ». Σε όσους ήταν περίεργοι ήθελαν να μάθουν ποιος κέρδισε, η Ρόντι απάντησε στον Ντιέγκο Ρίμπας , ο οποίος σχολίασε επίσης: «Τι δίδυμο! Ποιος κέρδισε;» Ο Ροντινέι παραδέχεται την ήττα, αλλά προσφέρει την πρόσκληση: «Ντιέγκο, σε περιμένω για την αναμέτρηση! Σήμερα κέρδισε ο Φιλίπε», παραδέχεται.

Γενικότερα, ο έμπειρος μπακ εκτός από σπουδαίος ποδοσφαιριστής είναι και ένας εξαιρετικός χαρακτήρας και έχει την ικανότητα να «κερδίζει» τους πάντες με το χιούμορ και το «τρελό» στιλ που τον διακατέχει!

Διαβάστε επίσης