Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι θέσεις που είναι πλήρης και οι εκκρεμότητες

Οι θέσεις που είναι πλήρης και οι εκκρεμότητες
Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024 - 12:44

Ξεκούραση δεν υπάρχει ποτέ στον Ολυμπιακό και η αγωνιστική χρονιά 2024-25 βρίσκεται «στα σκαριά», πριν καλά-καλά μπούμε... 100 τοις εκατό στην καλοκαιρινή περίοδο. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και οι συνεργάτες του έχουν βάλει τα «τεφτέρια» τους κάτω και σχεδιάζουν τη συνέχεια του Θρύλου, του Κυπελλούχου Ευρώπης.

Με στόχο την επιστροφή στα πρωταθλήματα, ο Ολυμπιακός κοιτάει την επόμενη μέρα για το ρόστερ, καθώς εκτός από τις προσθήκες έχει ανοιχτά μέτωπα σε ανανεώσεις, δανεισμούς αλλά και σε παίκτες που επιστρέφουν από τους δανεισμούς τους.

Πρώτο μέλημα στο λιμάνι δεν είναι άλλο από τις παραμονές των ποδοσφαιριστών που συνέθεσαν τον ευρωπαϊκό άθλο των «ερυθρόλευκων», με την πλειοψηφία να έχει υπέρ της τις πιθανότητες για μακροημέρευση στον Πειραιά.

Μέχρι τώρα το ρόστερ φαίνεται να έχει κλείσει στη θέση του τερματοφύλακα με τις ανανεώσεις των Τζολάκη, Πασχαλάκη, αλλά και στο δεξί μπακ με τον Πορτογάλο Κοστίνια να πλαισιώνει τον Ροντινέι. Ίσως και στου αριστερού μπακ με Ορτέγκα και Αποστολόπουλο, καθώς ο «Μέντι» δείχνει να εμπιστεύεται τον νεαρό άσο και ενδεχομένως να μην υπάρξει κίνηση για απόκτηση θέση σε αυτή την θέση, αλλά ποτέ μην λες ποτ

Σε όλες τις άλλες θέσεις, αναμένονται ενισχύσεις. Στις θέσεις των στόπερ αναμένεται ένας ακόμη δεξιοπόδαρος, ενώ παράλληλα κορυφώνονται οι διαπραγματεύσεις για την παραμονή του Κάρμο.

Στη μεσαία γραμμή, παρά την έλευση του Στάμενιτς, είναι πιθανή η παραμονή του Ιμπόρα για ακόμη έναν χρόνο, συνεχίζονται οι συζητήσεις με τη Μπράγκα για τον Αντρέ Ορτα, ενώ δεν έχει κλείσει το θέμα της πιθανής ανανέωσης του Κώστα Φορτούνη. Επίσης στα «άκρα» της επίθεσης αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρουν τις υποθέσεις των Ντανιέλ Ποντένσε και Γιώργου Μασούρα, ενώ, οι «ερυθρόλευκοι» θα κινηθούν για προσθήκη ακραίου επιθετικού κατά προτίμηση αριστεροπόδαρου.

Τέλος, συνεχίζονται οι συζητήσεις με Ελ Κααμπί σε πολύ καλό κλίμα και καλή διάθεση εκατέρωθεν για επέκταση. Ελ Αραμπί και Γιόβετιτς δεν συγκεντρώνουν σοβαρές πιθανότητες ανανέωσης και θα γίνει κίνηση για έναν ακόμη «κυνηγό», με τον μόνο σίγουρο για την επίθεση στην παρούσα φάση να είναι ο Χαράλαμπος Κωστούλας.

Διαβάστε επίσης