Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η υποδοχή των ευρωπαϊκών τροπαίων του Θρύλου στη Σάμο (video)

Η υποδοχή των ευρωπαϊκών τροπαίων του Θρύλου στη Σάμο (video)
Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024 - 23:27

Όπως και σε όλα τα μέρη της Ελλάδας, έτσι και στη Σάμο οι ευρωκούπες του Ολυμπιακού έκαναν πάταγο με την επίσκεψή τους στο νησί.

Από την βαρκάδα των τροπαίων του Conference και του Youth League, στις φωτογραφίες όλων των ΓΑΥΡΩΝ κάθε ηλικίας που βρέθηκαν στην Πλατεία Πυθαγόρα και φυσικά στον παλμό που έδωσε ο κόσμος για την παρουσία του Θρύλου εκεί. Η Σάμος, όπως και όλες οι γωνιές της χώρας που είδαν ή θα δουν τις δύο κούπες από κοντά, βάφτηκε «ερυθρόλευκη». Και το βράδυ, το «πάρτι» ζωντάνεψε ακόμα πιο πολύ.

Βεγγαλικά στον ουρανό έκαναν τη...νύχτα μέρα στο νησί, που αποτέλεσε τον τελευταίο σταθμό του tour των βαρύτιμων τροπαίων στο Βορειοανατολικό Αιγαίο. Το ταξίδι, ωστόσο, συνεχίζεται.

Αρχή από τη Ρόδο, την Τρίτη 25 Ιουνίου, στη συνέχεια το Conference και το Youth League πάνε στην Κέρκυρα (Πέμπτη 27 Ιουνίου), καταλήγοντας στην Κεφαλλονιά, το Σάββατο 29 Ιουνίου.

Μην ανησυχείτε όμως αν δεν έχετε ακούσει κάτι ακόμα για τη δική σας περιοχή. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός αναμένεται να ανακοινώσει και άλλες περιοχές προσεχώς, τις οποίες θα επισκεφθούν τα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια των Πειραιωτών.

Προς το παρόν δείτε το εξαιρετικό βίντεο από την επίσκεψη στη Σάμο:

Διαβάστε επίσης