Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κοστίνια: «Ευγνώμων που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό, όλοι γνωρίζουν ότι είναι μεγάλος σύλλογος» (video)

Κοστίνια: «Ευγνώμων που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό, όλοι γνωρίζουν ότι είναι μεγάλος σύλλογος» (video)
Τρίτη, 9 Ιουλίου 2024 - 20:42

Την τέταρτη μεταγραφή του Ολυμπιακού αποτελεί ο Κοστίνια, που έρχεται στον Πειραιία για να ενισχύσει τα «ερυθρόλευκα» άκρα στα μετόπισθεν.

Ιδιαίτερα χαρούμενος στις πρώτες του δηλώσεις, ο Πορτογάλος αναφέρθηκε τόσο στην προηγούμενη αγωνιστική σεζόν με την Ρίο Άβε, όσο και στο μέλλον που έρχεται με τον Θρύλο, κάνοντας, παράλληλα, αναφορά στους συμπαίκτες του οι οποίοι πέρασαν από το μεγάλο Λιμάνι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κοστίνια:

«Νιώθω πολύ ευτυχισμένος. Είμαι ευγνώμων που βρίσκομαι εδώ. Ο Ολυμπιακός είναι ένας τεράστιος σύλλογος και ανυπομονώ να ξεκινήσω.

Κάναμε μία πολύ καλή περυσινή σεζόν με τη Ρίο Άβε, καταφέραμε να ξεχωρίσουμε χάρη στην πολύ καλή ομάδα που είχαμε και είμαι χαρούμενος που ήμουν ανάμεσα στους καλυτέρους της χρονιάς.

Ξέρω ότι ήταν εδώ ο Σάμαρης, ο Ερνάνι, τώρα ο Τσικίνιο. Είναι φίλοι μου και με βοηθούν να προσαρμοστώ και να γνωρίσω καλύτερα τον σύλλογο.

Ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος, τον ξέρουν όλοι, πολύ πρόσφατα κατέκτησε το Conference League και είναι ξεκάθαρα μια μεγάλη ομάδα για να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου.

Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχουμε πολλά μαζί με τους συμπαίκτες μου»

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Κοστίνια στο Olympiacos TV:

Διαβάστε επίσης