Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η επιστροφή του Μεντιλίμπαρ στην Ελλάδα φέρνει εξελίξεις!

Η επιστροφή του Μεντιλίμπαρ στην Ελλάδα φέρνει εξελίξεις!
Τρίτη, 9 Ιουλίου 2024 - 23:30

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην κανονικότητα, αφού την Τετάρτη (10/7) θα αρχίσει κανονικά τις προπονήσεις, ενώ από τη Δευτέρα, 15 Ιουλίου, ξεκινά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Παράλληλα, μετά από έναν μήνα διακοπών, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ επέστρεψε στην Ελλάδα, όχι μόνο για να προπονήσει την ομάδα, αλλά και να κλείσει όσα θέματα εκκρεμούν. Για παράδειγμα την περίπτωση του Αγιούμπ Ελ Κααμπί, με τον οποίο έχει μιλήσει προσωπικά και αναμένει το αίσιο τέλος στην υπόθεσή του, προκειμένου να έχει το δυνατόν λιγότερες έγνοιες, κατά την παραμονή της ομάδας στις Κάτω Χώρες.

Από εκεί και πέρα, αναμένεται να κλείσουν και άλλα μέτωπα, αναφορικά με παραμονές σημαντικών για το ρόστερ ποδοσφαιριστών, όσο και οργανωτικά ζητήματα. Ο «Μέντι» είχε την καλύτερη βοήθεια, κατά την διάρκεια των διακοπών του, αφού άπαντες σε ομάδα και διοίκηση δούλεψαν, ώστε όλα να είναι έτοιμα με την επιστροφή του.

Διαβάστε επίσης

Trust the (Retsos) process! (videos)

Trust the (Retsos) process! (videos)

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού έρχεται… φορτσάτος από την περασμένη σεζόν, με σκοπό να κάνει πιο εύκολη τη ζωή του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και των συμπαικτών του!