Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κοντά στο «ναι» ο Ελ Κααμπί!

Κοντά στο «ναι» ο Ελ Κααμπί!
Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2024 - 10:35

Πολλά μέτωπα είναι «ανοιχτά» για τον Ολυμπιακό την παρούσα μεταγραφική περίοδο, που αποτελεί από τις πιο «καυτές» των τελευταίων ετών. Ένα από αυτά είναι στη θέση του επιθετικού, με την παραμονή του Ελ Κααμπί να αποτελεί προτεραιότητα.

Ο Θρύλος τα δίνει όλα απέναντι στους βασικούς ανταγωνιστές του, από συλλόγους της Τουρκίας, όσο και οι συλλόγους της Σαουδικής Αραβίας. Η πρόταση ανανέωσης προς τον Μαροκινό φορ είναι κάτι παραπάνω από δελεαστική, με τον πρώτο σκόρερ της ομάδας συνολικά (33 γκολ) την περασμένη σεζόν να «ζυγίζει» τις επιλογές του.

Παρά το γεγονός ότι αισιοδοξία για θετική έκβαση στην υπόθεση υπάρχει, αυτό δε σημαίνει ότι λείπει και το plan b αυτής.

Να σημειωθεί ότι ο Μαροκινός killer έχει ήδη συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν με τον Ολυμπιακό, ωστόσο μπορεί να αποδεσμευτεί από αυτό αν ο ίδιος ή η επόμενη ομάδα του πληρώσουν την ρήτρα των 500.000 ευρώ. Επίσης η προθεσμία για να συμβεί αυτό είναι η ερχόμενη Δευτέρα, 15 του μήνα, μέρα κατά την οποία θα αναχωρήσουν οι ερυθρόλευκοι για την Ολλανδία και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ωστόσο δεν θα φτάσουμε μέχρι εκεί, καθώς όλες οι ενδείξεις δείχνουν πως ο Μαροκινός επιθετικός προσανατολίζεται στο να απαντήσει θετικά στην πρόταση του Ολυμπιακού και να πιάσει ξανά δουλειά άμεσα υπό τις οδηγίες του Μεντιλίμπαρ.

Διαβάστε επίσης