Ντουντούκα
Θρύλε Θεέ, χρονιά πολλά, 100 χρόνια και δεν είναι αρκετά...

Γκαρθία: «Φταίμε που χάσαμε τους βαθμούς, να μην επαναληφθεί»

Γκαρθία: «Φταίμε που χάσαμε τους βαθμούς, να μην επαναληφθεί»
Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2025 - 10:42

Ο Ολυμπιακός «πέταξε» δύο σημαντικούς βαθμούς στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες του. Σε αυτές στάθηκε και ο Ντάνι Γκαρθία, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τους Αρκάδες.

«Το πιο σημαντικό είναι να κρατάς το μηδέν σε αυτά τα ματς. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες, όμως είναι από αυτές τις μέρες που η μπάλα... δεν θέλει να μπει. Με λίγες ευκαιρίες ο αντίπαλος μας έβλαψε. Το πρόβλημα εστιάζεται ότι παρά τις πολλές μας φάσεις δεν μπορέσαμε να βάλουμε γκολ».

Καταλήγοντας, είπε για το πρωτάθλημα: «Εφόσον θέλουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα πρέπει να κερδίζουμε τα "μεγάλα" ματς. Όμως κι αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα κερδίζεις. Φταίμε που χάσαμε τους βαθμούς, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να μην επαναληφθεί ξανά».

Διαβάστε επίσης