ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Ντουντούκα
Θρύλε Θεέ, χρονιά πολλά, 100 χρόνια και δεν είναι αρκετά...

Την Τρίτη (18/2) τα νεότερα για Τσικίνιο

Την Τρίτη (18/2) τα νεότερα για Τσικίνιο
Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2025 - 23:18

Γλυκόπικρη γεύση άφησε στον Τσικίνιο το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Ο Πορτογάλος βρήκε δίχτυα για πέμπτη φορά στη Stoiximan Super League, όμως λίγα λεπτά μετά το τέρμα που πέτυχε έγινε αναγκαστική αλλαγή, δίνοντας τη θέση του στον Αντρέ Όρτα, στο 62ο λεπτό.

Ο 29χρονος έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις τη Δευτέρα (17/2) και οι Πειραιώτες περιμένουν να δουν τα αποτελέσματα το πρωί της Τρίτης (18/2). Από εκεί και έπειτα, θα φανεί πόσες ημέρες θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης ο Τσικίνιο.

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (23/2), αλλά και το ματς με την ΑΕΚ για το Κύπελλο (26/2). Κάτι το οποίο σημαίνει ότι ο Πορτογάλος μπορεί να απουσιάσει από το ντέρμπι με τους Θεσσαλονικείς, καθώς δεν πρέπει να πιεστεί και να επιβαρυνθεί η κατάστασή του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν έχει στη διάθεσή του και τον Παναγιώτη Ρέτσο, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Διαβάστε επίσης