Απόλυτη δικαίωση Μεντιλίμπαρ για τον Γκαρθία!

Ο Nτάνι Γκαρθία ήταν κομβικός στην εξάρα επί της ΑΕΚ. Είχε καθαρή συμμετοχή στο πέμπτο γκολ του Ολυμπιακού με αντίπαλο και η ακρίβεια του στις πάσες, έφτασε ξανά σε υψηλά επίπεδα. Σημειώνεται πως στη φάση του 5-0, κινήθηκε ξανά πάνω σε αντίπαλο αλλά κόβωντας τον Περέιρα και στέλνοντας τη μπάλα στον Ουκρανό για να σκοράρει για το 5-0 στο 53'.
Ο Ντάνι λειτούργησε πάνω στη λογική του ποδοσφαίρου του Μεντιλίμπαρ, το είχε κάνει και στο παιχνίδι με την Καραμπάγκ με το γκολ του Ελ Κααμπί. Καλή τοποθέτηση για πρέσινγκ, κλέψιμο, πάσα και γκολ. Στα 34 του χρόνια ο Γκαρθία έχει καταγράψει 27 συμμετοχές στον Ολυμπιακός και δείχνει πώς με την εμπειρία του και δίνει σημαντικές βοήθειες και έχει την προοπτική να δώσει και άλλες ακόμα ως προς στη συνέχεια.
Ο Μεντιλίμπαρ, έτριβε τα χέρια του από ικανοποίηση για τα όσα είδε από τον συμπατριώτη του σε ένα ακόμα παιχνίδι και για το γεγονός πως ακολούθησε κατά γράμμα τις οδηγίες του. Άλλωστε, αυτό που ζήταγε ο Βάσκος προπονητής από τον Γκαρθία, ήταν να πηγαίνει γρήγορα η μπάλα μπροστά και να μη χάνεται... χρόνος. Η μετάβαση ήταν ταχύτατη από την άμυνα στην επίθεση, είτε με μακρινές, διαγώνιες μπαλιές, είτε με κάθετες πάσες και ο Γκαρθία πήρε... άριστα, για ακόμα μια φορά.
Φυσικά, η δουλειά που κάνει ο Ντάνι και στο αμυντικό κομμάτι, είναι κομβική. Με τα αποφασιστικά τάκλιν και τις αμυντικές επεμβάσεις του Ισπανού άσου, να δίνουν και να παίρνουν. Ο Μεντιλίμπαρ, αισθάνεται απόλυτη δικαίωση για τη μεταγραφή του Γκαρθία, για τον οποίο και έβαζε το... χέρι του στη φωτιά.