Ο μάγκας Τζολάκης χάρισε τη φανέλα του σε έναν νεαρό ΓΑΥΡΟ και τον έκανε ευτυχισμένο! (video)

Πανάξιος πρωταθλητής Ελλάδας ο Ολυμπιακός, για 48η φορά! Το πιο μάγκικο πρωτάθλημα του Θρύλου. Κόντρα σε όλους και σε όλα! Για αυτό και πανηγυρίστηκε έξαλλα, μετά τη λήξη του ματς με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.
Μάλιστα, μετά το ματς, οι «ερυθρόλευκοι» πανηγύρισαν τη μεγάλη αυτή νίκη που συνοδεύτηκε με την μαθηματική κατάκτηση μαζί με τους ΓΑΥΡΟΥΣ, δίνοντας το έναυσμα για διπλό στη Λεωφόρο και το ευρωπαϊκό στο… προποτζίδικο.
Ωστόσο, το highlights της βραδιάς δεν το… κέρδισε κάποιος παίκτης, άλλα ένα ΓΑΥΡΑΚΙ. Πιο συγκεκριμένα, κρατούσε ένα πλακάτ, ζητώντας από τον Τζολάκη τη φανέλα του. Ο «Τζόλα» όχι μόνο δεν του χάλασε χατίρι.
Η αντίδραση του πιτσιρικά ήταν όλα τα... λεφτά, καθώς έπλεε σε πελάγη ευτυχίας, πανηγυρίζοντας και βάζοντας τα κλάματα από την χαρά του!
Εκτός από το αμιγώς ποδοσφαιρικό κομμάτι, υπάρχουν και πράγματα απλά, τα οποία μπορούν να δώσουν χαρά και είναι ιδιαίτερα σημαντικό να συμβαίνουν συχνότερα.