Επέστρεψε εισιτήρια ο ΟΦΗ, παίρνει κι άλλα ο Θρύλος!

Οριστική ανακατανομή εισιτηρίων στον τελικό Κυπέλλου: Περισσότεροι φίλαθλοι του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ.
Λίγες ημέρες πριν από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΟΦΗ, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 17 Μαΐου (20:00) στο ΟΑΚΑ, οι αρμόδιες αρχές ανακοίνωσαν την ανακατανομή των εισιτηρίων για την αναμέτρηση.
Οι δύο ομάδες έλαβαν αρχικά 22.000 εισιτήρια, ωστόσο οι Κρητικοί επέστρεψαν 3.000 καθώς ανέφεραν πως δεν μπορούν να τα διαθέσουν. Κάπως έτσι η αστυνομία προχώρησε στην ανακατανομή των εισιτηρίων και οι Ερυθρόλευκοι θα έχουν τουλάχιστον 25.000 οπαδούς στο πλευρό τους.
Αριθμός που μπορεί να μην είναι ο τελικός και να αυξηθεί κι άλλο, καθώς για την ώρα ο ΟΦΗ έχει διαθέσει πάνω από 11.000 εισιτήρια. Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται κανονικά, με τους Κρητικούς να υπολογίζουν πως θα έχουν τελικά στις κερκίδες του ΟΑΚΑ περίπου 16.000 οπαδούς.