ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Ντουντούκα
Θρύλε Θεέ, χρόνια πολλά, 100 χρόνια και δεν είναι αρκετά...

Φουλάρει για oκτάρι και εξτρέμ!

Φουλάρει για oκτάρι και εξτρέμ!
Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2025 - 15:34

Ο Ολυμπιακός κινήθηκε γρήγορα για να κλείσει τον Λορέντσο Σιπιόνι από την Τίγκρε, με τον Αργεντινός χαφ να αναμένεται στο τέλος της εβδομάδας στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή τους στους Νταμπλούχους Ελλάδας και να είναι έτοιμος ενόψει της έναρξης της σεζόν.

Παράλληλα, την κάλυψη του παζλ των χαφ θέλει να ολοκληρώσει ο Θρύλος. Ο Λουίς Μίγια είναι ο πρώτος στόχος των «ερυθρόλευκων», όπου μάλιστα τα έχουν βρει με τον ίδιο τον παίκτη και πιέζουν την Χετάφε για την καλύτερη και ωφέλιμη αγορά. Ο λόγος της επιμονής των Πειραιωτών είναι γιατί ο «Μέντι» του αρέσει πολύ και ταιριάζει στην φιλοσοφία του παιχνιδιού του. Έχοντας στοιχεία που δεν έχουν οι μέχρι τώρα παίκτες της μεσαία γραμμή.

Βέβαια, υπάρχει και το όνομα του Πάτρικ Μπεργκ της Μπόντο Γκλιμτ. Το όνομα του 27χρονου άσου παραμένει στην «ερυθρόλευκη» ατζέντα, όπου ο Ολυμπιακός παρακολουθεί στενά την υπόθεσή του και την κατάλληλη στιγμή θα κάνει την πρότασή του για έναν παίκτη που ξέρει καλά και ο ίδιος ο Μεντιλίμπαρ. Να σημειωθεί ότι o Mπέργκ έχει 6 εκατ. ευρώ χρηματιστηριακή αξία.

Από εκεί και πέρα, οι Πειραιώτες θέλουν να κλείσουν σύντομα τουλάχιστον τον έναν εκ των δύο εξτρέμ που θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους. Δύο περιπτώσεις είναι που έχουν ξεχωρίσει και αναφερόμαστε για τους Σεν-Μαξιμέν και Μερκάου.

Ο πρώτος είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση. Ο 28χρονος εξτρέμ αρέσει στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και οι Πειραιώτες το παλεύουν για να τον κάνουν δικό τους. Πρόκειται για έναν παίκτη, ο οποίος έχει εξαιρετική τεχνική, είναι δυνατός στο ένας με έναν, βασικό προσόν για τους εξτρέμ που θέλει ο Βάσκος προπονητής και το έχει με τη δημιουργία και το σκοράρισμα. Το θέμα έχει να κάνει με τις ετήσιες απολαβές του. Με βάση το συμβόλαιο που έχει στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, οι ετήσιες απολαβές του φτάνουν τα 8 εκατ. ευρώ. Τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό επισημαίνουν πως η πλευρά του Αλέν Σεν Μαξιμέν έχει πέσει στα μισά περίπου, αλλά ο Ολυμπιακός το παλεύει για να μειώσει κι άλλο τις απαιτήσεις του.

Επίσης, οι Ισπανοί κρατάνε ζεστό το όνομα του Μερκάου της Έλτσε, ο οποίος αποτελεί ένα πραγματικό «πολυεργαλείο». Είτε πολύ, είτε λίγο, ο Αργεντινός άσος μπορεί να παίξει σε οκτώ συνολικά θέσεις. Η περίπτωσή του κρίνεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, ειδικά μετά την επιτυχημένη πορεία του Ολυμπιακού με Λατινοαμερικάνους παίκτες τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αργεντινή, η διοίκηση του Ολυμπιακού εξετάζει ενεργά τη δυνατότητα να τον φέρει στο μεγάλο λιμάνι, ενισχύοντας τον άξονα με έναν ποδοσφαιριστή που συνδυάζει νεότητα, ποιότητα και εμπειρία ευρωπαϊκού πρωταθλητισμού. Το market value του παίκτη είναι στα 4 εκατ. ευρώ.

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Διαβάστε επίσης