ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Ντουντούκα
Θρύλε Θεέ, χρόνια πολλά, 100 χρόνια και δεν είναι αρκετά...

Η εξαιρετική παράδοση του Καμπέλα!

Η εξαιρετική παράδοση του Καμπέλα!
Σάββατο, 5 Ιουλίου 2025 - 23:40

O Ρεμί Καμπελά, έχοντας «πατήσει» τα 35 πλέον, δεν ήρθε στον Ολυμπιακό για να κολλήσει τα τελευταία του ένσημα, αλλά για να αφήσει το στίγμα του, όπως έκανε και στο παρελθόν, σε όποιο σύλλογο αγωνίστηκε. Ο Καμπελά δεν σταματάει να εργάζεται σκληρά, σε καθημερινή βάση, για να είναι πανέτοιμος όταν πρέπει και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα και από τα βίντεο που ανεβάζει συχνά, πυκνά, στα social media!

Μάλιστα, ο Γάλλος ποδοσφαιριστής έχει δείξει στο παρελθόν πως μπαίνει συνήθως δυναμικά στη νέα σεζόν και έχει αρκετές φορές πετύχει και σημαντικά τέρματα με το «καλημέρα» της χρονιάς. Σε συλλογικό επίπεδο είναι ένας παίκτης με 75 γκολ και 61 ασίστ στην πλάτη του, σε 410 ματς και αρκετές από αυτές τις επιδόσεις του, τις πέτυχε στο ξεκίνημα της χρονιάς, είτε με νέα ομάδα είτε με… παλιά.

Είναι αξιοσημείωτο πως τη σεζόν 2011-12, ο Καμπελά κατάφερε να σκοράρει στα πρώτα του παιχνίδια με την Μονπελιέ, απέναντι στην Αζαξιό, στις 21 Σεπτεμβρίου. Την επόμενη σεζόν πάλι ο Γάλλος έβαλε γκολ νωρίς, νωρίς, σκοράροντας απέναντι στην Σοσό και την Ρεμς. Το 2013-14, γκολ είχε στην πρώτη μόλις αγωνιστική τον Αύγουστο και μάλιστα δίνοντας βαθμό απέναντι στην Παρί, ενώ είχε και δύο γκολ τον Σεπτέμβριο. Το 2016, είχε γκολ με την Μαρσέιγ κόντρα στην Λοριάν, αλλά και το 2017, κόντρα στην Μονακό, τέλη Αυγούστου! Τα κατάφερε και με την Σεντ Ετιέν πάλι νωρίς, νωρίς με αντίπαλο την Ανζε, ενώ γκολ είχε πρώτη αγωνιστική και στην Ρωσία σε αγώνα της Κράσνονταρ με αντίπαλο την Ούφα!

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Διαβάστε επίσης