Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θέλει «Φέτφα» η Βέρντερ

Θέλει «Φέτφα» η Βέρντερ
Κυριακή, 8 Μαΐου 2011 - 03:15

Ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι ένα από τα σημαντικότερα περιουσιακά στοιχεία του Ολυμπιακού. Ο Έλληνας Μέσι κατά καιρούς έχει τραβήξει τα βλέμματα ευρωπαϊκών ομάδων καθώς πρόκειται για έναν παίκτη με ταλέντο και πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «goal.com» ο Φετφατζίδης βρίσκεται στην λίστα της Βέρντερ Βρέμης. Μια ομάδα που παραδοσιακά ρίχνει το βάρος της στο επιθετικό κομμάτι και πάντα ψάχνει και αναδεικνύει ταλέντα.

«Πρόκειται για έναν πολύ ταλαντούχο μεσοεπιθετικό. Ο Φετφατζίδης μαζί με τον Νίνη είναι από τα πιο καυτά ταλέντα που έχει βγάλει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τη φετινή περίοδο κλήθηκε και στην Εθνική ομάδα της Ελλάδας», γράφει το δημοσίευμα αρχικά και συνεχίζει: «Στο συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό έχει μια σημαντική ρήτρα 12,5 εκ ευρώ».

Μπορεί η Βέρντερ να ενδιαφέρεται ζεστά για τον Έλληνα Μέσι αλλά έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και δεν τίθεται θέμα παραχώρησής του εκτός να έρθει καμιά εξωπραγματική πρόταση.

Διαβάστε επίσης

«Το μέλλον του στον Θρύλο»

«Το μέλλον του στον Θρύλο»

Ο μάνατζερ του Μιραλάς ξεκαθάρισε ότι ο Βέλγος φορ ζήτησε από τον πρόεδρο να βρεθεί λύση για να μείνει στον Ολυμπιακό...

Βασικός ο Πιζάρο

Βασικός ο Πιζάρο

Για ενενήντα λεπτά αγωνίστηκε ο Νταβίντ Πιζάρο στο παιχνίδι της Ρόμα με την Μίλαν, που διεξήχθη στο «Ολίμπικο».

Αντίστροφη μέτρηση...

Αντίστροφη μέτρηση...

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπως συνηθίζει, έχει αρχίσει την αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα του Θρύλου με αντίπαλο την Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ.