Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα λένε Πάρντο, Μαθία!

Τα λένε Πάρντο, Μαθία!
Κυριακή, 8 Μαΐου 2011 - 13:56

Το θέμα του Κέβιν Μιραλάς μπορεί να έχει επισκιάσει τα πάντα αυτές τις ημέρες στον Ολυμπιακό, αλλά δεν είναι και το μοναδικό που «καίει» τους «ερυθρόλευκους». Ένα άλλο κεφάλαιο που παραμένει ανοιχτό και θα πρέπει να κλείσει γιατί παίζει καθοριστικό ρόλο στην μετέπειτα μεταγραφικές εξελίξεις είναι και αυτό του Ούρκο Πάρντο.

Μπορεί όλα να έδειχναν ότι θα μείνει σίγουρα στο μεγάλο Λιμάνι, αλλά τα δεδομένα άλλαξαν μετά και τις παράλογες απαιτήσεις του. Την Δευτέρα αναμένεται να έχει συνάντηση ο τερματοφύλακας με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ, Εντουάρντο Μαθία.

Αυτό που επισημαίνουν από τον Ολυμπιακό είναι ότι ο Πάρντο θα πρέπει να ρίξει αρκετά τις απαιτήσεις του προκειμένου να επέλθει συμφωνία και να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν με τον Δαφνοστεφανωμένο έφηβο στο στήθος.

Διαβάστε επίσης

Σκόραρε ο Μαρέσκα!

Σκόραρε ο Μαρέσκα!

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Εντζο Μαρέσκα, χρίστηκε σκόρερ με την Μάλαγα, στη νίκη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης.

«Το μέλλον του στον Θρύλο»

«Το μέλλον του στον Θρύλο»

Ο μάνατζερ του Μιραλάς ξεκαθάρισε ότι ο Βέλγος φορ ζήτησε από τον πρόεδρο να βρεθεί λύση για να μείνει στον Ολυμπιακό...