Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φουλ για Τζαβέλλα!

Φουλ για Τζαβέλλα!
Κυριακή, 8 Μαΐου 2011 - 19:58

Ο ειδικός όρος στο συμβόλαιο του διεθνή μπακ, που ανοίγει τον δρόμο προς τον Πειραιά…

Ο Γιώργος Τζαβέλλας είναι ένας παίκτης που αρέσει πολύ στον Ολυμπιακό και παρά το γεγονός ότι είναι στην πρώτη του χρονιά στην Άιντραχτ, υπάρχει ένας ειδικός όρος που ανοίγει τον δρόμο του προς το Λιμάνι!

Όπως αποκαλύπτει ο «ΓΑΥΡΟΣ» της Κυριακής, ο συγκεκριμένος όρος έχει να κάνει με την αποδέσμευση του παίκτη σε περίπτωση που η ομάδα της Φρανκφούρτης υποβιβαστεί, καθώς μένει ελεύθερος!

Η ομάδα του Τζαβέλλα είναι στην προτελευταία θέση της Μπουντεσλίγκα, έπειτα από την ήττα από την Κολωνία με 2-0 και βρίσκεται μία ανάσα από τον υποβιβασμό,

Όπως, λοιπόν, αναφέρουν οι πληροφορίες του «ΓΑΥΡΟΥ», εφόσον πέσει η Άιντραχτ, τότε αυτομάτως ο παίκτης μένει ελεύθερος και μπορεί να διαπραγματευτεί με ομάδα της αρεσκείας του!

Μάλιστα, αυτό είναι κάτι το οποίο γνωρίζουν στον Ολυμπιακό, ωστόσο δεν θέλησαν να κάνουν κάποιο σχόλιο για αυτό οι «ερυθρόλευκοι». Το μόνο που λένε στον Πειραιά για τον Τζαβέλλα είναι ότι: «είναι ένας παίκτης που μας αρέσει και θέλουμε». Παράλληλα, ούτε ο παίκτης έκανε κάποιο σχόλιο, αφού βρίσκεται σε εξέλιξη η Μπουντεσλίγκα.

Διαβάστε στον «ΓΑΥΡΟ» αναλυτικά τα σενάρια που υπάρχουν για τον ποδοσφαιριστή και για τον υποβιβασμό της Άιντραχτ, αλλά και για τις πιθανότητες να ισχύει το ίδιο και για τον συμπαίκτη του Φάνη Γκέκα.

Αναλυτικά στον «ΓΑΥΡΟ» της Κυριακής.

Διαβάστε επίσης

Ο... νέος Ριέρα του Θρύλου!

Ο... νέος Ριέρα του Θρύλου!

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Χαράλαμπος Λυκογιάννης με τις εμφανίσεις του με την ερυθρόλευκη φανέλα...

Βλέπει «λαβράκια»

Βλέπει «λαβράκια»

Τον νεαρό Ρουμάνο Χιμτσίνσκι, όπως και τον 17χρονο Σέρβο Μπάντιτς είναι πιθανό να τσεκάρει ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς τη Δευτέρα.